După ce a încasat 6.500 de euro de la Primăria Timişoara, Ianţu...

După ce a încasat 6.500 de euro de la Primăria Timişoara, Ianţu îi ridică ode pe blog primarului Robu

8
DISTRIBUIȚI

iantu la tomisoara014_resize

Primarul Nicolae Robu poate lua o pauză la discursurile zilnice în care informează că în urbea de pe Bega sunt deschise peste 100 de şantiere. Invitat duminică seara la Timişoara unde a susţinut concertul de închidere a Festivalului Artelor  aflat la prima ediţie, artistul Virgil Ianţu a postat pe blogul său un text prin care îl laudă pe edilul şef al urbei de pe Bega. „Vă jur că nu știu din ce partid face parte domnul primar Robu, și nici nu sunt interesat, dar este prima data de când mă știu, când orașul Timișoara este într-o reconstrucție majoră.


Se reamenajează piețe, clădiri, infrastructura și, pe lângă asta, se fac și lucruri de suflet pentru locuitorii acestui minunat oraș. În cadrul acestui festival, publicul s-a putut bucura de prezența unor dansatori, actori, scriitori, pictori, sculptori, arhitecți, designeri și muzicieni, toți fiind artiști locali. O idee foarte frumoasă care sper că va continua. Invitația de a încheia acest festival, pe mine m-a onorat. Organizarea a fost fără cusur. De la reprezentanții primăriei, până la Domnul Ioan Gârboni, Directorul Filarmonicii Banatul, toți au reușit să le ofere Timișorenilor, ceea ce meritau demult”,a scris Ianţu.

Surse din cadrul Primăriei Timişoara au declarat pentru PRESSALERT.ro că Ianţu a primit pentru show-ul său de la Festivalul Artelor 6.500 euro.

8 COMENTARII

 1. Deja o dati in balarii rau de tot.
  E ultima data cind mai accesez site-ul vostru de „invstigatii, stiri si informatii”.
  Asta e balacareala ce faceti si nu o stire sau informatie.
  Ati ajuns cancan/libertatea/etc.

 2. De ce este rau ca exista „viata culturala” in Palmisoara? De ce deranjeaza acest fapt?Ar trebui analizat fenomenul si pusa intrebarea DE CE NUMAI ACUM, dupa 25 de ani de la Revolutie a venit momentul pentru o primenire, chiar si exterioara a orasului?Parerea mea este ca Timisoara ar fi meritat mult mai mult!

 3. Este ușor să îți dai seama de orientarea press alert, doar uitandu-te la pozele pe care le pune cu Robu, în cele mai aiurea poziții.
  Pe când Stoia intr-una clasică la birou.
  Atunci, ce mai vorbim!?

 4. Are perfecta dreptate Iantu. Numai cei care sunt contra din ”alte motive” nu vad ca in Timisoara in sfarsit se face ceva! Si se face bine si de viitor.
  Au dreptate cei de mai sus, pressalert incepe sa devina ceva ce pute rau. Coi evita sa ma citesc ce apare aici. Numai bune

 5. penibila fituica aveti… Iantu nu a ridicat nici o oda primarului sau primariei ci a laudat o normalitate (ca se lucreaza peste tot) care nou ani se pare anormala in urma unor mandate absolut dezastruoase ale lui Ciuhandu cot la cot cu PSDistul Grindeanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.