După ce PSD nu şi-a putut cumpăra sediul şi nu a putut...

După ce PSD nu şi-a putut cumpăra sediul şi nu a putut schimba viceprimarul din cauza PP-DD-istului Petrică Folică, Titu Bojin și-a amintit că PP-DD „a fost cu noi la guvernare din 2012”

0
DISTRIBUIȚI

petrica folica ppdd

Directivele de la nivel central, respectate fără comentarii la PSD Timiş. Cu toate că „graţie” consilierului PP-DD Petrică Folică, care a plecat din plenul în care s-a supus la vot schimbarea viceprimarului Dan Diaconu, PSD a ratat şansa de a-l pune pe Bogdan Herzog viceprimar, şi înainte de asta a ratat cumpărarea sediului de pe Tudor Vladimirescu la prețul de 100.000 de euro, când acelaşi consilier PP-DD a cerut ca primarul Nicolae Robu să comande o nouă expertiză, Bojin nu pare supărat pe colegii din „partidul domnului Dan”.

Întrebat de jurnalişti dacă doreşte o alianţă cu PP-DD, în condițiile în care a fost „faultat” de un membru al acestui partid, Bojin a spus că „nu, eu zic că nu am primit două lovituri de la PP-DD.


Eu vă informez că PP-DD dacă vă aduceţi aminte a fost cu noi la guvernare din 2012”. Mai mult, în contextul unei alianţe formate din PSD, PP-DD şi UpT care să funcţioneze la consiliul local, Bojin se arată dornic să se alieze cu partidul lui Dan Diaconescu. La fel ca şi la nivel naţional, în Timiş PP-DD pare să primească mai multă putere.

„Avem astăzi o analiză cu toţi directorii de deconcentrate, inclusiv cei de la PSD. Nu rămâne unul nediscutat ca să vedem în ce condiţii şi-au făcut datoria, Nu am niciun interes indiferent de ce formă e vorba, instituţie guvernamentală sau agenţia ca lucrurile să nu meargă bine în judeţul Timiş”, a spus Bojin. Cât despre numirea unor şefi de deconcentrate de la PP-DD, Bojin a comentat că „nu am apucat să discutăm funcţii, abia după data de 25”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.