Elev din Timiș, ELIMINAT de la Evaluarea Națională la proba de Limba...

Elev din Timiș, ELIMINAT de la Evaluarea Națională la proba de Limba Română. Cum a încercat să copieze și ce sancțiune va primi

0
DISTRIBUIȚI
<


p>elevUn elev de la Școala Gimnazială Nr. 4 din Lugoj a încercat să copieze, astăzi, la prima probă a Evaluării Naționale, la Limba și Literatura Română. Însă băiatul nu a avut noroc, și asta pentru că a fost prins de profesorii supraveghetori cu căștile în urechi în sala de examen.

„Elevul a fost eliminat din examen. Nu știm dacă erau sau nu funcționale căștile, nu contează acest lucru pentru că, conform metodologiei, candidații nu au voie în sălile de examen cu astfel de echipamente”, ne-a declarat Aura Danielescu, inspectorul școlar general al județului Timiș. Elevul va primi nota 1 la această probă, dar va avea dreptul să participe și la celelalte probe ale Evaluării Naționale.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Școlar Timiș, în județul nostru s-au înscris la Evaluarea Națională 4.805 candidați, însă 93 au absentat de la prima probă a examenului, ce a avut loc astăzi.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.