Evaluarea Națională continuă astăzi cu proba scrisă la Limba Maternă. Câți copii...

Evaluarea Națională continuă astăzi cu proba scrisă la Limba Maternă. Câți copii din principalele minorități dau examen în Timiș UPDATE Vezi subiectele la limba germană

0
DISTRIBUIȚI

evaluarea nationala

O nouă zi de examen pentru aproape 200 de absolvenți ai clasei a VIII-a din județul Timiș. Astăzi se desfășoară proba scrisă la Limba Maternă. Aura Danielescu, inspectorul școlar general al județului Timiș, ne-a declarat că elevii susțin această  probă în opt centre de examen, dintre care doar una în mediul rural.

Din cei 190 de candidați care aparțin minorităților naționale, cei mai mulți, 107, vor fi evaluați la Limba Germană, 57 la Limba Maghiară, 21 la Limba Sârbă și cinci la Limba Rromani.

UPDATE Aura Danielescu, inspectorul școlar general al județului Timiș, ne-a declarat că nu au fost semnalate incidente la proba scrisă la Limba Maternă, doar un singur elev a absentat.


Baremele de corectare vor fi publicate pe www.edu.ro după ora 15.00.

subiecte limba germana evaluarea nationala 2014 (2)subiecte limba germana evaluarea nationala 2014 (1)

Luni a avut loc proba scrisă la Limba și Literatura Română, în județul Timiș un elev a fost eliminat din examen după ce a fost prins cu niște căști. Din acest an, media de la Evaluarea Națională va reprezenta 75 % din media de admitere la liceu, iar 25 % va conta media din gimnaziu.

Calendarul examenului de Evaluare Națională:

25 iunie 2014 Matematică – proba scrisă

27 iunie 2014 Afișarea rezultatelor (până la ora 16)

27 iunie 2014 Depunerea contestațiilor (orele 16 – 20)

28 iunie-30 iunie 2014 Rezolvarea contestațiilor

• 1 iulie 2014 Afișarea rezultatelor finale după contestații

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.