EXCLUSIV Îngerii Galbeni dau de pământ cu o mașină pe care ar...

EXCLUSIV Îngerii Galbeni dau de pământ cu o mașină pe care ar trebui să o tracteze în siguranță. Vezi imaginile incredibile VIDEO

6
DISTRIBUIȚI

ingerii galbeni la apa11_resize

Solicitați să ridice o mașină care era avariată din cauza unui accident auto, specialiștii în tractări ai Timișoarei, firma Îngerii Galbeni, au reușit să o izbească, nu o dată, ci de două ori de pământ. Automobilul marca BMW fusese implicat într-un acccident rutier, petrecut pe strada Ion Ionescu de la Brad, din zona Lipovei, din cauza proprietarei acesteia, care, aflată sub influența băuturilor alcoolice, nu a mai putut controla volanului, a lovit frontal un stâlp, după care a ricoșat într-un pom și în zidul unei case.


După ce aceasta a fost transportată în stare gravă la spital și ancheta poliției la fața locului s-a încheiat, firma de tractări auto Îngerii Galbeni și-a făcut apariția la locul accidentului pentru a ridica bolidul.

Ceea ce trebuia să fie o simplă operațiune de tractare, s-a dovedit prea complexă pentru angajații de la Îngerii Galbeni care au reușit să dea de două ori cu automobilul de pământ, după ce chingile de susținere au scăpat. Echipajelor le-a trebuit mai bine de jumătate de oră pentru a scoate mașina blocată din gardul casei. Primele încercări de a scoate atutoturismul au eșuat acesta fiind și mai avariat. Abia din a treia încercare, Îngerii Galbenii au reușit să ridice mașina fără ca aceasta să cadă.


6 COMENTARII

  1. Intrebarea este cum de Politia Romana ii solicita numai pe ei la astfel de evenimente?Exista un contract de ambele parti sau sunt alte interese?Ei sunt singurii care pe care politia ii suna sa intervina cu toate ca aceasta firma este certata cu legea si are o gramada de reclamatii de la cetateni!!!!

  2. cine l-ea dat mai fratilor la incapabili astia autorizatia de functionare???c-ea mai jalnica firma de tractarii din europa,oare autoritatile nu vad cee fac idiotii astia?

  3. i-auzi…bolid…:))))))
    poate toata masina era sparta si nu aveau de unde sa o prinda cum trebuie,asa se pune problema de parca ar fii floare la ureche sa ridici o masina praf

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.