EXCLUSIV Liberalul Cornel Petroman, schimbat din funcția de inspector școlar general al...

EXCLUSIV Liberalul Cornel Petroman, schimbat din funcția de inspector școlar general al județului Timiș. Cine îi ia locul

3
DISTRIBUIȚI

cornel_petroman_AP-640x4261

Liberalul Cornel Petroman a fost schimbat din funcția de inspector școlar general al județului Timiș, după ce astăzi a ajuns la sediul inspectoratului școlar ordinul oficial al Ministrului Educației Naționale privind demiterea sa. Așa cum era de așteptat, în locul lui Petroman a fost numită Aura Danielescu, membră PSD, care a ocupat funcția de inspector școlar adjunct.

Cornel Petroman a fost numit inspector școlar adjunct, în locul acesteia. Contactat telefonic, fostul inspector școlar general ne-a declarat că “deocamdată, nu-mi permit să comunic nimic.


Am fost anunțat că se va face rocada”. Potrivit unor surse, liberalul ar fi încercat să se înscrie în PSD, din dorința de a rămâne pe funcție, dar Petroman a infirmat acest lucru. “Nu aș fi putut să fac așa ceva ca să rămân pe funcție. Cum m-ar fi primit cei din PSD?”, ne-a mai spus fostul inspector școlar general al județului Timiș.

Aura Danielescu ne-a declarat că “a auzit ceva”, dar nu a dorit să ne spună dacă a fost sau nu numită inspector școlar general, pentru că a plecat din sediul ISJ Timiș. “Știu ceva, dacă este așa, ar trebui să fie un document oficial la inspectoratul școlar pe care-l voi vedea mâine dimineață”, a conchis Aura Danielescu.

3 COMENTARII

  1. Cornel Petroman a fost/este/va fi un nomenclaturist pcr=secu! este o rusine pentru PNL ca nu a promovat profesori capabili in functia de conducere a ISJ Timis si l-a sustinut atat de mult timp pe alchoooolicul de cp=cap patrat! acesta a tolerat scandalurile, fraudele, nepotismul pentru o sticla de alchoool!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.