EXCLUSIV PRESSALERT LIVE Nicolae Robu îi ia, din nou, din atribuții viceprimarului...

EXCLUSIV PRESSALERT LIVE Nicolae Robu îi ia, din nou, din atribuții viceprimarului pesedist Traian Stoia. Ce l-a enervat pe liberal VIDEO

2
DISTRIBUIȚI

robu pressalert 118

Un nou scandal între viceprimarul Traian Stoia și Nicolae Robu este pe cale să izbucnească. Primarul Timișoarei este nemulțumit de faptul că viceprimarul pesedist “acționează împotriva echipei din care face parte” și vrea să-l pedepsească din nou și să-i ia din atribuții.

Nicolae Robu a dezvăluit în cadrul emisiunii PRESSALERT LIVE din această seară că mâine îi va lua din nou ceva. “Am hotărât ca de fiecare dată când viceprimarul Traian Stoia se manifestă împotriva echipei din care face parte, să-i iau ceva. Până acum s-a manifestat de două ori, așa că mâine o să-i iau, din nou, ceva, dar nu vreau să anunț acum ce.


Voi continua în felul acesta pentru că mi se pare inadmisibil să faci parte dintr-o echipă, dar să acționezi împotriva ei. În ședință nu a votat un proiect pentru care el însuși a semnat”, a explicat Nicolae Robu.

Întrebat dacă acest lucru înseamnă că va începe un război cu PSD-ul, primarul Timișoarei a ținut să precizeze că “eu nu vreau niciun război cu nimeni. Sunt un om pașnic, vreau doar să fiu lăsat în pace astfel încât să pot lăsa ceva în urma mea. Vreau ca timpul meu, nervii mei să fie irosiți în slujba proiectelor Timișoarei. Mă simt foarte stânjenit că sunt pus în astfel de situații, dar sunt un luptător și nu mă las călcat în picioare de nimeni”.

La începutul lunii mai, edilul șef anunța în premieră în cadrul emisiunii PRESSALERT LIVE că va lua ceva cuiva. A doua zi, viceprimarul Stoia i-a fost luată funcția de coordonare a Biroului terenuri din cadrul Direcției Clădiri, Terenuri, și Dotări Diverse, care a trecut în subordinea city manager-ului Sorin Drăgoi.

2 COMENTARII

  1. Stimate domn primar! Masinaria PSD va adus in scaunul de primar. Daca toata ziua ,tot vorbiti de a le lua din atributii viceprimarilor,incercati o minima verificare la colegul d-voastra de partid. Zic unii ca a luat „NIȘTE” bani „ȘPAGĂ” si nu a rezolvat problema. Posibil sa-i faca publice inregistrarile. Dar, mai bine ocupati-va de problemele orasului, scrieti niste proiecte pt accesarea fondurilor europene,altele decit cele scrise de taranisti. Orasul are multe nevoi! Uitati birfele ieftine specifice babelor de pe marginea șanțului!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.