EXCLUSIV PRESSALERT LIVE Consilierul PSD Radu Țoancă: „Lideri marcanți ai PDL-ului local...

EXCLUSIV PRESSALERT LIVE Consilierul PSD Radu Țoancă: „Lideri marcanți ai PDL-ului local ne-au propus o alianță” VIDEO

1
DISTRIBUIȚI

radu toanca la pressalert live (7)

Invitat la emisiunea PRESSALERT LIVE, consilierul local Radu Țoancă a dezvăluit că unul dintre liderii PDL a propus o alianță PSD-ului pentru o majoritate în administrația locală.

Dezvăluirea făcută la PRESSALERT LIVE a venit „la pachet” cu o alta: PNL a încercat înainte de alegerile din 25 mai să schimbe majoritatea în consiliile local și județean.


„Nu noi am început negocierile pentru reorganizarea majorității în CLT și CJT, ci colegii noștri liberali, încă din timpul campaniei. Toți consilierii PPDD și UPT cu care am vorbit în ultimele zile mi-au spus că au fost abordați de Robu și Diaconu pentru a-l schimba pe domnul viceprimar Stoia și pe domnul Dobra, vicepreședintele CJT”, a spus Radu Țoancă.

„Inclusiv lideri marcanți ai PDL-ului ne-au sunat liderii și au propus alianță PSD + PDL. Nu pot să vă spun nume, unul din cei trei lideri (Ostaficiuc, Sămărtinean și Popoviciu). Răspunsul a fost nu, nici măcar în glumă. Acum că PNL și PDL vor să formeze un mare partid de dreapta, cum va reacționa domnul Robu, știind că partenerii lor au încercat să=și închidă poveștile administrative cu PSD-ul. Nu cu mine au vorbit, eu n-am crezut că principalii noștri adversari politici putea să vină să încerce o astfel de alianță”, a mai spus consilierul local, la PRESSALERT LIVE.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.