Furtună devastatoare în vestul țării: un bărbat a murit și zeci de...

Furtună devastatoare în vestul țării: un bărbat a murit și zeci de copaci au fost doborâți. UPDATE Mai multe clădiri din Lugoj au suferit pagube GALERIE FOTO

2
DISTRIBUIȚI

 

accident masina arad
Un copac s-a prăbuşit peste maşina unui arădean care a murit Sursa foto Facebook/Lucian Danila

Pe mai multe străzi din Timișoara au căzut copaci în urma furtunii din această după-amiază, însă doar pe strada Mircea cel Bătrân s-au înregistrat pagube materiale, un copac căzând peste o mașină.

O tragedie s-a produs la Arad, unde un copac a căzut peste o mașină în care se afla un bărbat, care a decedat în urma rănilor suferite.


Incidentul s-a produs în oraș, în apropierea unei școli, iar mașina se afla în trafic. Conform newsar.ro, persoana decedată ar fi dr. Gheorghe Ban, şeful biroului Siguranţa Alimentelor în cadrul Direcţiei Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Arad.

Mai multe localități din județul Timiș au fost afectate de codul galben de ploi și vijelii în această după-amiază. Astfel, pompierii de la ISU Banat au fost solicitați pentru a îndepărta copaci doborâți în localitățile Sinersig și Sacoșul Turcesc. În Lugoj, un copac a căzut peste o casă, pe strada C. D. Loga, iar un altul peste cablurile de înaltă tensiune pe strada Macilor. Pe strada Splaiul Tinereții, o parte din acoperișul unui bloc a fost smuls de vânt.

Vom reveni cu amănunte.

2 COMENTARII

  1. Un milion de euro pentru taierea copacilor

    In mod ciudat, Primaria Timisoara a pregatit un contract separat pentru defrisarea si toaletarea arborilor din oras.

    Potrivit documentelor postate pe SEAP, aproape un milion de euro vor fi cheltuiti in urmatorul an pe un contract ce are ca obiect “taieri de corectie, elagare si defrisare arbori pe domeniul public al municipiului Timisoara”.

    Practic, o companie primeste foarte multi bani pentru a taia iarba din parcuri, iar o alta firma va primi bani la fel de multi pentru a “aranja” crengile copacilor.

    Un alt semn de intrebare este de ce doreste Primaria din Timisoara ca mii de arbori sa fie taiati, fara ca populatia sa fie consultata.

    Astfel, potrivit caietului de sarcini postat pe site-ul e-licitatie.ro, firma declarata castigatoare va avea voie sa taie 7.000 de arbori numai din zona centrala a urbei si alte cateva mii in zonele periferice.

    Firma ia milionul de euro si pompierii fac treaba gratis. Bun asa.
    Link: http://romaniacurata.ro/dezmat-pe-banii-publici-la-timisoara-primarul-nicolae-robu-aloca-7-milioane-de-euro-pentru-iarba-si-floricele/

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.