INCENDIU de proporții în centrul orașului Lugoj. Flăcările au cuprins o clădire,...

INCENDIU de proporții în centrul orașului Lugoj. Flăcările au cuprins o clădire, punând în pericol o școală din apropiere VIDEO

1
DISTRIBUIȚI

incendiu1-620x400Un incendiu a devastat o clădire din centrul orașului Lugoj, iar flăcările amenință deja o școală din apropiere. Pompierii au intervenit rapid cu mai multe echipaje și au oprit furnizarea gazului și a energiei electrice în zonă.


Aceștia au fost nevoiți să evacueze populația și autoturismele aflate în apropierea clădirii. Conform site-ului redesteptarea.ro, proprietarul clădirii în care a izbucnit focul spune că ar fi vorba de un scurt-circuit la instalația de climatizare, însă motivele vor fi stabilite cu exactitate de oamenii legii, abia după ce pompierii vor reuși să potolească flăcările.

La mansarda clădirii, locul de unde a pornit focul, funcționează un magazin de biciclete, iar lângă aceasta se află și o școală. Întreg centrul orașului Lugoj a fost cuprins de un nor negru de fum, iar pompierii încearcă în continuare să stingă incendiul.

Sursa foto și video: redesteptarea.ro

1 COMENTARIU

  1. Domnilor reporteri cred ca ar trebui sa mai mergeti pe la doctori sa va consulte deoarece din filmarea dv nu se vede la aceasta cladire vreo mansarda cu magazin de biciclete !!!!!!! sau poate functiona sub acel acoperis (in pod) scuze dar sunteti penibili,serios.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.