INCONȘTIENȚĂ Un puști de 13 ani, prins de polițiști la volanul unei...

INCONȘTIENȚĂ Un puști de 13 ani, prins de polițiști la volanul unei mașini. Ce pedeapsă riscă băiatul și tatăl său

0
DISTRIBUIȚI

rutiera 21

La doar 13 ani se plimba cu mașina pe drumurile publice, chiar cu acceptul celui care ar fi trebuit să aibă grijă de siguranța sa. Un puști a fost surprins la volanul unui autoturism de către polițiștii de la Secția 7 Rurală Lugoj – Post Victor Vlad Delamarina.


În dreapta băiatului se afla și tatăl său, care i-a încredințat vehiculul, deși știa că, în baza legilor în vigoare, fapta sa constituie infracțiune, iar fiul său se expune atât unui pericol de accident, cât și unei pedepse penale.

Nu mică le-a fost mirarea polițiștilor, atunci când au oprit pentru control un autoturism care circula pe D.C. 134 și au observat că la volan se afla un copil. Fiind audiat, tatăl băiatului, în vârstă de 50 de ani, a declarat că i-a încredinţat autoturismul fiului său la insistenţele acestuia.

Băiatul s-a ales acum cu dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui autoturism pe drumurile publice de către o persoană care nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule, iar tatăl său va fi cercetat pentru încredinţarea vehiculului unei persoane despre care se ştie că nu are dreptul de a-l conduce.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.