INEDIT Profesori de la Harvard, la Universitatea de Medicină din Timișoara. Ce-i...

INEDIT Profesori de la Harvard, la Universitatea de Medicină din Timișoara. Ce-i învață pe studenți

0
DISTRIBUIȚI

umft_2006

Zeci de medici, profesori și studenți care învață la Universitatea de Medicină și Farmacie “Victor Babeș” din Timișoara au posibilitatea de a lua lecții de la trei dintre cei mai buni medici din SUA.


Este vorba despre David Wilbur, Robert Hasserjian și Adriano Piris, profesori la Facultatea de Medicină din cadrul Universității Harvard din Boston, Statele Unite ale Americii, care, timp de trei zile, vor vorbi la Timișoara despre tratamentul leziunilor colului uterin, ale bolilor de piele sau ale sângelui.

Cursurile sunt organizate în cadrul celei de-a patra ediții a “Zilelor Patologiei la Timișoara”, un eveniment organizat de către Disciplina de Morfopatologie a Universității de Medicină și Farmacie “Victor Babeș”, ce are loc între 12 și 14 iunie.

“Evenimentul, care se adresează medicilor specialişti, primari şi rezidenţi de anatomie patologică, dermatologie si hematologie, va îmbina aspectele teoretice cu elemente practice în cadrul seminariilor în care vor fi examinate și discutate preparate histopatologice ale unor cazuri demonstrative sau dificile”, transmit organizatorii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.