Invitație inedită la film, în stil suedez. Ce trebuie să donezi în...

Invitație inedită la film, în stil suedez. Ce trebuie să donezi în schimbul biletului de intrare

0
DISTRIBUIȚI

Joi seara, timișorenii sunt invitați în parcul Carmen Sylva pentru a celebra, pentru prima oară, solstițiul de vară în stil suedez.

call-girl-poster-film

„Midsummer este o sărbătoare specifică țărilor nordice și se organizează cu prilejul solstițiului de vară, când natura e inundată de flori, roadele primăverii sunt în pârg, iar copiii intră în vacanță. Este o sărbătoare în care familia se reunește la țară pentru a degusta produse noi (căpșuni, cartofi noi, hering), pentru a participa la diferite jocuri tradiționale, pentru a dansa și cânta în jurul unui maypole (stâlp de lemn îmbrăcat în frunze de iederă și panglici colorate)”, anunţă organizatorii evenimentului din Parcul Carmen Sylva.

Astfel, între orele 19.00 – 21.00 cei prezenţi vor asculta muzică suedeză, vor împleti coronițe din flori, vor cânta și vor dansa şi vor participa la concursuri (întrecere cu sacul, plimbatul ouălor printre obstacole, etc.), în jurul unui maypole amenajat în parc.

Între orele 21.30 – 23.30 va fi proiectat filmul suedez ”Call girl” ( 2012), în regia lui Mikael Marcimail.


Povestea e inspirată din scandalul politic din anii 1970, când importante personalități din conducerea Suediei au fost demascate ca întreținând relații sexuale cu minore sub 14 ani. Accesul la film se face pe bază de prezervative, care vor fi donate în contul biletelor. Membrii Asociației Pelicula Culturală vor colecta prezervativele pentru a le dona ulterior Asociaţiei Române Anti-SIDA (ARAS) pentru a le folosi în programele de educare și prevenție a bolilor cu transmitere sexuală.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.