Iohannis: M-am înscris în PNL în 2013. Cei zece ani nu se...

Iohannis: M-am înscris în PNL în 2013. Cei zece ani nu se găsesc în carnetul de partid, ci în inimă

0
DISTRIBUIȚI

iohannis 02

Preşedintele interimar al PNL Klaus Iohannis a spus, sâmbătă, în discursul său de candidat la preşedinţia partidului, că s-a apropiat de PNL „încet”, respectiv din 2004, şi s-a înscris în 2013, precizând că aceşti ani nu se găsesc în carnetul său de partid, dar se găsesc în” inima” sa de politician, scrie Mediafax.

„Eu m-am apropiat încet de PNL, din 2004 faţă de PNL din Sibiu, din 2004 PNL a avut întotodeauana un viceprimar la Sibiu, indiferent de rezultatele alegerilor locale.


Din 2009 m-am apropiat un pic mai mult, în special de prietenul meu Crin Antonescu, pe care l-am sprijinit în campania pentru prezidenţiale din 2009. Au fost zile frumoase”, a spus Iohannis, în debutul discursului său. El a spus că s-a înscris în PNL în 2013 la invitaţia preşedintelui Crin Antonescu. „Aceşti zece ani nu se găsesc în carnetul meu de partid, dar se găsesc în inima mea de politician”, a spus Iohannis. El a spus că a privit întotdeauna PNL aşa cum este privir cineva care s-a realizat în viaţă sau un om care reprezintă ceva. „Aşa m-am apropiat de PNL, aşa l-am văzut, PNL – cel mai titrat şi cel mai vizionar partid politic din România”, a spus Iohannis.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.