Iohannis şi Antonescu au acceptat să fie propuşi candidaţi ai PNL la...

Iohannis şi Antonescu au acceptat să fie propuşi candidaţi ai PNL la preşedinţia României

2
DISTRIBUIȚI

klaus_iohannis

Preşedintele PNL Klaus Iohannis şi fostul preşedinte al PNL Crin Antonescu au acceptat, sâmbătă, să fie propuşi candidaţi ai PNL la preşedinţia României, ei exprimându-şi acceptul în plenul congresului liberal, scrie Mediafax. „Cinci ani de zile, zi de zi am asumat în numele meu decizii pe care nu le-am luat singur. Azi nu-mi mai pot permite. E o decizie pe care dumneavoastră trebuie să o luaţi. Oricare ar fi ea, o voi servi până la capăt”, a spus Antonescu. Anterior, Mircea Ionescu Quintus, care conducea dezbaterea congresului, a declarat că decizia desemnării candidatului la prezidenţiale aparţine Delegaţiei Permanente.


”Acum e vorba de nominalizare. Poate să fie un nume sau mai multe”, a afirmat Quintus. El a precizat că dacă sunt mai multe nume înseamnă că va trebui dat un vot secret. Quintus a precizat că s-au făcut mai multe propuneri de candidat, în persoanele lui Klaus Iohannis şi a lui Crin Antonescu. Liderul PNL Alba, Teodor Atanasiu, a pledat pentru ca la nivelul congresului să fie stabilit un singur candidat al PNL, iar decizia să nu se ia în Delegaţia Permanentă. „Trebuie să avem un singur candidat. Eu nu-mi permit ca PNL să merg la PDL să-mi aleagă candidatul la preşedinţia României. Eu vreau să mi-l aleg eu”, a spus Atanasiu. După ce au fost exprimate cele două acceptări de candidatură, Iohannis a declarat că retrage rezoluţia privind candidatul PNL la prezidenţiale şi o trimite în Delegaţia Permanentă a partidului. El a spus că „ultimul lucru pe care îl doreşte” este o sciziune în partid.

 
 

2 COMENTARII

  1. D-lor,dar de ce nu faceti o lege ca in Romanaia sa fie ..2”presedintii(antonescu,iohanis)nu credeti ca ar fii mai bine ptr tara oare???asa vor fii ,,2”cinii”la conducerea tarii,doar Iohanis siasa are moaca de dulau!!!!

  2. neam saturat de presedintii ca iliescu,ciausescu,basescu,comunistii si securistii avem un sef de stat onest regele mihai ,daca vrem o tara normala

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.