Jais, concert „la liber“ cu „elemente electronice mai prezente decât în trecut“...

Jais, concert „la liber“ cu „elemente electronice mai prezente decât în trecut“ VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

jais

Formaţia Jais revine în atenţia melomanilor din oraşul nostru cu un concert extraordinar ce va avea loc joi 12 iunie, la Bastionul Maria Theresia, de la ora 21, în cadrul căruia muzicienii vor interpreta câteva piese binecunoscute din repertoriul propriu plus câteva surprize. „În acest concert, elementele electronice vor fi mai prezente decât în trecut, acesta fiind sunetul propus de noi în acest moment.

Împreună cu Alina am lucrat la două piese noi, pe care vrem să le finalizăm în perioada următoare. Aşteptăm cu nerăbdare reîntâlnirea cu publicul timişorean“, ne-a declarat Saşi Vuşcan, din partea trupei.


În luna noiembrie a anului 2011, formaţia Jais a lansat DVD-ul „După zece ani“, în cadrul unui concert special care a avut loc în Sala de Concert a consiliului județean , filmările, pentru acest material fiind făcute în studiourile TVR Timişoara. Materialul conţine nouă piese şi a fost produs de Artsoma, iar alături de membrii trupei Jais, pentru acest DVD au mai fost prezenţi invitaţii Alin Stoianovici – harmonică, Petrică Ionuţescu – trompetă, keyboards şi Patrick Cojerean – vibrafon, precum şi membrii Incanto Quartetto: Nada Petrov (vioară), Ovidiu Rusu (vioară), Marius Bernecker (violoncel) şi Vaceslav Manzat (violă). CD-ul de debut al trupei a fost lansat in anul 2001 şi a fost vândut în peste 50.000 de exemplare, pe o piaţă tânără şi neexploatată până la acel moment. Alături de Saşi Vuşcan, la concertul de mâine – inclus în cadrul Festivalului Artelor – vor mai fi prezenţi Alina Giurgiu (voce), Zsolt Szabo (chitară), Victor Miclăuş (bass) şi Levi Molnar (tobe), iar intrarea este liberă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.