Kamelia, timişoreanca nominalizată în topul celor mai sexy femei din lume FOTO

Kamelia, timişoreanca nominalizată în topul celor mai sexy femei din lume FOTO

0
DISTRIBUIȚI

kamelia2

Solista timişoreancă Kamelia a fost nominalizată în topul celor mai sexy o sută de femei pe anul 2014 realizat de revista FHM, alături de alte nume binecunoscute ca Beyonce, Catrinel Menghia, Geanina Varga, Gina Pistol sau Giselle Bundchen.

Kamelia (Hora) a împlinit 27 de ani în toamna anului trecut şi este este absolventă a Facultăţii de Geografie din cadrul Universitătii de Vest din Timişoara. A urmat cursuri de canto la Blue Sound, cu Crina Mardare şi cursuri de dans la Big Bounce, şcoala lui CRBL. De asemenea, Kamelia urmat şi cursurile Şcolii Populare de Artă din Timişoara. La 15 ani, Kamelia Hora a scos primul album cu fratele ei, George Hora. La 19 ani Kamelia era solista unei trupe de cover-uri, la 20 a participat la Megastar, la 22 a fost în turneu cu Simplu, iar la 23 a venit schimbarea. Kamelia a colaborat cu Puya la hitul „Change” şi au filmat un videoclip împreună. A avut o serie de concerte cu formatia D.G. TAL între 2000 si 2004, apoi a cantat cu trupa NEXT în perioada iunie – octombrie 2006 la diferite evenimente. Are colaborări reuşite cu Horea Crişovan (chitaristul trupei Blazzaj), cu care în formulă de duo (chitara, voce) a participat la o serie de evenimente şi petreceri private.


În perioada septembrie – octombrie 2008 a participat ca backing vocal la turneul „Istoria Dansului” organizat de trupa Simplu.

Joi seara, solista a participat ca invitată la un concert caritabil desfăşurat în clubul Epic Society, fondurile adunate în urma acestui eveniment fiind donate pentru înfiinţarea Atelierului de Ergoterapie la Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă „Paul Popescu Neveanu” din Timişoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.