La ce număr poţi suna dacă ţi se ridică maşina de către...

La ce număr poţi suna dacă ţi se ridică maşina de către compania Îngerii Galbeni sau orice alt operator neautorizat

1
DISTRIBUIȚI

roata_blocata

Deşi hotărârea de consiliu local care reglementa ridicarea maşinilor din incinta spaţiilor unor supermarket-uri din oraş a fost modificată ca urmare a solicitării prefectului Eugen Dogariu, care a atenţionat că primăria nu poate reglementa parcări private, jumătate din prevederile lui rămân încă în vigoare.


Astfel, Poliţia Locală a emis astăzi un comunicat de presă prin care anunţă că „rămân valabile următoarele două articole referitoare la interzicerea blocării, ridicării, transportului şi depozitării vehiculelor de alte unităţi cu excepţia celor autorizate de Primăria Municipiului Timişoara, precum și la interzicerea depozitării vehiculelor în alte spații decât cele aprobate de Primăria Municipiului Timişoara”.

Practic, toţi timişorenii „cărora le-au fost transportate și depozitate autovehiculele în alte locuri decât cele autorizate să apeleze la numărul 0256.246.112 sau 0256.968 – Dispeceratul Poliției Locale Timișoara pentru ca polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație Rutieră să ia măsurile legale de sancționare a firmelor care practică astfel de servicii neautorizat”, mai anunţă poliţia.

1 COMENTARIU

  1. Intrebare: Nu se poate depune direct plangere penala pentru infractiunile de santaj, furt/talharie(in cazul ridicarii) si/sau distrugere(in cazul blocarii sau avarierii la transport)?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.