La Timișoara nu se eliberează cărți de identitate timp de o săptămână....

La Timișoara nu se eliberează cărți de identitate timp de o săptămână. Vezi în ce perioadă

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1504643219">

serviciul evidenta populatiei (1)

Serviciul de Evidență a Persoanelor Timișoara a anunțat că un „upgrade” la softul folosit va întrerupe activitățile de actualizare a bazei de date și de tipărire a cărților de identitate.

Evidența Populație va începe, din 30 iunie, folosirea unei noi aplicații privind „Sistemul Naţional Integrat de introducere şi actualizare a informaţiilor legate de evidenţa persoanelor”, ceea ce înseamnă că între 20 și 29 iunie nu vor fi desfăşurate activităţi de actualizare a bazei de date şi nu vor fi tipărite cărţi de identitate.

În această perioadă vor fi desfăşurate doar activităţi pentru primirea cererilor şi documentelor necesare eliberării actelor de identitate, ori pentru înscrierea menţiunii de reşedinţă şi preluarea imaginilor solicitanţilor, precum şi de eliberare a actelor de identitate tipărite până la data de 20.06.2014.

Actualizarea bazei de date centrale în vederea emiterii şi eliberării cărţilor de identitate, aferente cererilor înregistrate la nivelul serviciului în intervalul 20.06.2014-29.06.2014, va fi desfăşurată în perioada imediat următoare trecerii la utilizarea exclusivă a S.N.I.E.P., respectiv în săptămâna 30.06.2014-04.07.2014.

Soluţionarea cererilor privind eliberarea actelor de identitate se va face în conformitate cu prevederile legale în materie de evidenţă a persoanelor, şi anume până în 30 de zile, acest termen putând fi prelungit cu cel mult 15 zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.