Liberalul Marian Vasile nu e deranjat să defileze cu PDL-iștii abonați la...

Liberalul Marian Vasile nu e deranjat să defileze cu PDL-iștii abonați la DNA: „Se pornește de la prezumția de nevinovăție, până se pronunță DNA” VIDEO

4
DISTRIBUIȚI

marian vasile 6

Deși trei dintre cei mai importanți oameni din PDL Timiș, Constantin Ostaficiuc, Cornel Sămărtinean și Alin Popoviciu, sunt cercetați penal de DNA, liberalul Marian Vasile spune că nu are nimic împotrivă ca PNL să facă alianță cu PDL. Și asta pentru că “se pornește de la prezumția de nevinovăție, până se pronunță DNA. În PDL Timiș sunt și mulți oameni buni, și mulți oameni diverși, dar atâta timp cât e vorba de construcția unei alianțe mari și sănătoase, nu contează aceste aspect pentru că se pornește, repet, de la prezumția de nevinovăție”.

Întrebat cum se simte la negocieri cu liderii PDL Timiș care sunt anchetați de DNA, liberalul a răspuns: „Noi vorbim cu liderii, cu reprezentanții oficiali ai acestei filiale. Când vorbim de o construcție mare, pentru mine nu contează foarte mult aspectele de care vorbiți, pentru că pornesc de la prezumția de nevinovăție, așa cum am mai menționat”.


Vasile a recunoscut că știa că liderul PDL, Constantin Ostaficiuc, a fost condamnat de Înalta Curte de Casație și Justiție, dar îi găsește circumstanțe atenuante: “Știam… dar una este calitatea dumnealui ca persoană, iar contractul acela din parcul industrial este altceva”. Întrebat cum justifică faptul că CJ Timiș nu a anulat contractul de vânzare cu Ornella Design, firma fiicei lui Constantin Ostaficiuc, fostul președinte al instituției, deși acesta a fost declarat de ANI în conflict de interese, Marian Vasile a declarat că îl “depășește această problemă” pentru că nu el s-a ocupat de acest caz, ci serviciul juridic. “Nu sunt jurist, nu sunt avocat și recunosc că nu știu care e statutul contractului făcut de CJ Timiș cu această firmă”, s-a apărat liberalul.

Pentru a vizualiza aceasta transmisiune aveti nevoie un browser cu suport JavaScript activ

4 COMENTARII

  1. Și mostrele de management oferite de pesedistul Dan Idolu nu se opresc la SC Cago Globe SRL, întrucât, la data de 23 ianuarie 2013, directorul AIT anunță cu surle și trâmbițe, în MASS-MEDIA de casă, pe care o întreține cu contracte din bani publici, că Aeroportul Internațional „Traian Vuia” Timișoara ” are două autospeciale noi-nouțe, care vor acționa în caz de incendiu. Acestea pot interveni în mai puțin de trei minute.Cele două autospeciale PSI, specifice activității aeronautice, având tracțiune integrală 6×6, sunt dotate cu echipamente de descarcerare și au un sistem de intervenție rapidă, pe furtunuri de înaltă presiune, având în același timp două tunuri de refulare a apei și a spumei.Mașinile sunt atât de performante, încât, indiferent de intervenția necesară, aceasta se poate face în mai puțin de trei minute, ceea ce creste de la 7 la 8 categoria de protecție PSI a celui mai important aeroport regional din țară. În acest moment, parcul de intervenție rapidă numără cinci asemenea mașini. Creșterea la 8 a categoriei de protecție PSI nu înseamnă doar un grad mai mare de siguranță a pasagerilor și a aeronavelor, ci permite, conform reglementărilor internaționale, și aterizarea cu regularitate a avioanelor cu gabarit mai mare”. Cu ce nu se laudă, însă, Dan Idolu este că faptul că, atât de bine a fost întocmit caietul de sarcini pentru licitație, încât la start s-a prezentant o singură companie căreia, atât descrierea autoutilitarelor cât și capacitățile tehnice, i-au venit ca o mănușă: SC Compania Stingeri și Intervenții SA București! Cu atât mai mult cu cât vorbim de bani europeni, prețul contractului de închirere a celor două mașini de pompieri – cu volan pe dreapta – a fost omis, în declarația publică, de Dan Idolu. E de înțeles, atâta timp cît vorbim de o sumă fabuloasă de 2.700.000 RON, adică undeva în jur de 17.000 euro pe lună! Evident, cuantum în care statul român, recte AIT, ar fi putut lejer să cumpere două mașini similare și, cu siguranță, ratele de leasing ar fi fost mult mai mici. Unde mai pui că, la finalul ratelor, ”Traian Vuia” ar fi devenit proprietarul autoutilitarelor, nu doar un simplu chiriaș, care aruncă cu 600.000 euro pe fereastră!!!

  2. Am crezut ca esti mai destept,dar vad ca esti un pampalau,cum bate vantul,iti schimbi mirosul dupa un os mai cu carne.Faci pe naivul,te pronunti tu,mare jurist, cu prezumtia,cu vai saracul,nu e bine Mareane !!!

    • Omul acesta vad ca a tras si acuma incearca sa i se arunce in cap unele miscari facute d ealtii pentru ca el nu a fost la comanda lor :)!

  3. Marian Vasile este tot timpul depasit de probleme dar dorinta lui de parvenire este imensa. Se face frate si cu dracu pentru a ajunge la putere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.