Magicianul Lorenzo Cristian revine la Timișoara cu cel mai mare spectacol de...

Magicianul Lorenzo Cristian revine la Timișoara cu cel mai mare spectacol de iluzionism din România VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

magicianul lorenzo

Timișoreanul Cristian Stancu, care a reușit în anul 2011 să ajungă în semifinalele concursului “Românii au talent” cu numere de magie impresionante, revine în orașul natal cu un show de anvergură. Magicianul Lorenzo Cristian îi așteptă pe timișoreni  marți, 10 iunie, la Casa Tineretului, unde are loc cel mai mare spectacol de iluzionism ținut vreodată în România, “Visul meu”.

Conform organizatorilor, spectacolul de iluzionism este unic în țara noastră prin decor, recuzită, efecte speciale și personaje care apar, dispar, levitează și se transformă.


Premiera spectacolului a avut loc anul trecut, la Timișoara, iar apoi a urmat un turneu național.

Lorenzo Cristian este primul și singurul român care a devenit membru al celei mai prestigioase și exigente organizații a magicienilor din Europa, The Magic Circle, din Londra. Din același club fac parte și faimoșii David Copperfield și Dynamo. „Spectacolul durează două ore, timp în care suspansul, drama și comedia, combinate cu inexplicabilul, te vor face să trăiești diferite stări. Finalul extrem de emoționant o să vă convingă de faptul că visele pot deveni realitate și că omul poate realiza orice își propune”, transmite magicianul Lorenzo pe Facebook.

Vă reamintim că, anul trecut, Cristian Stancu a donat 5.000 de euro pentru renovarea Casei Tineretului, din dorința de a o reînvia. Evenimentul de marți seara are loc începând cu ora 20.00, biletele pot fi achiziționate de pe bilete.ro și costă între 50 și 100 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.