MaiMusic, eveniment cu muzică electronică şi sound-uri live la Timișoara. Cine va...

MaiMusic, eveniment cu muzică electronică şi sound-uri live la Timișoara. Cine va încinge atmosfera

0
DISTRIBUIȚI

brum

Amatorii de sound-uri electronice şi muzică live au parte la sfârşitul acestei săptămâni de o nouă ediţie a MaiMusic. „ După ediţia de anul trecut şi după o mică amânare anul acesta, MaiMusic şi-a anunţat locaţia, binecunoscutele hale Fructus din Timişoara. În acestă ediţie tema muzicală este o combinaţie de muzică electronică live, cu instrumente live, act susţinut de cei de la Brum, şi electronica dj set care cuprinde un line-up destul de colorat, de la house clasic la techno, techouse, minimal.


Pe această latură îl avem pe Suciu, care a mai vizitat oraşul nostru în anii ce au trecut; pe Nu Zău care nici el nu e un străin al scenei de muzică electronică din Bucureşti şi obisnuiţii noştri dj locali Vess , Smoke, Beam, Flash, Whoratio, Mitzu, spektrum, Nazo, pe care aţi mai avut ocazia să îi vedeţi de-a lungul anilor la diferite evenimente“, ne-a declarat Văduva Vlad, din partea organizatorilor evenimentului.

Trupa timişoreană BRUM, alcătuită din Cătă Vaştagu, Radu Pieloiu şi Anghel Mailat, a avut parte de un 2013 de succes. Au concertat la Cluj în Flying Circus Pub, în Alba-Iulia, în deschiderea concertului trupei Triptonus (Viena) în clubul Daos, la Bucureşti la aniversarea a 10 ani de existență a revistei Sunete, unde de altfel au fost singura trupă invitată din vestul țării sau la festivalul Made in TM.  Dincolo de orice fel de etichete, muzica trupei timişorene BRUM atrage atenţia fiindcă îmbină într-un fel cât se poate de adorabil influenţe folosite en–gros din ceea ce numim astăzi „muzică electronică“ cu sunete naturale, acestea din urmă provenind dintr-o sumedenie de stiluri ca jazz sau rock. Evenimentul MaiMusic va avea loc sâmbătă 28 iunie de la ora 22 la Halele Fructus, iar biletele de intrare costă 15 lei până la miezul nopţii şi 25 lei după.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.