Maior: Preşedintele a avut dreptate. Serviciile nu l-au informat privind legătura dintre...

Maior: Preşedintele a avut dreptate. Serviciile nu l-au informat privind legătura dintre fratele său şi Bercea

1
DISTRIBUIȚI

george-maior_gazetadecluj.ro

Şeful SRI, George Maior, a declarat că a existat o informare a preşedintelui Traian Băsescu privind activităţile clanului Bercea în octombrie 2009, dar că şeful statului a avut dreptate atunci când a spus că nu a fost informat despre legăturile dintre Sandu Anghel şi fratele său, scrie Mediafax. Directorul SRI a precizat că în perioada 2001- 2012 la nivelul Serviciului au fost derulate 8 acţiuni informativ-operative referitoare la activităţile de criminalitate organizată ale gruparii Bercea. Maior a spus că Traian Băsescu a fost informat de SRI pe 29 octombrie 2009 în legătură cu probleme care ţin de securitatea naţională privind activitatea clanului Bercea.

George Maior a spus că acea informare nu a conţinut aspecte referitoare la relaţia lui Bercea cu fratele şefului statului.


„Nu a conţinut acea informaţie referitoare la raportul, relaţia lui Bercea cu fratele domniei sale. Preşedintele, în declaraţia de ieri, a avut dreptate când a spus că serviciile de informaţii nu au abordat această chestiune într-o informare separată”, a spus directorul SRI.El a mai declarat că urmărirea clanului s-a referit la activităţi precum perceperea de taxe de protecţie în diferite judeţe sau controlarea directă sau prin interpuşi a unor operaţiuni de evaziune fiscală.

 

1 COMENTARIU

  1. haaaaa ce gogosa la maior nu lam informat pe interlopul basescu despre vezi ca antena 3 a aflat ca tu cu mircea dansezi cu tigani ca sa te voteze,mircea se pupa cu bercea iar la maria bercea pune lanzul de aur la gat,noi am vazut cum le ia bani la tigani el chiorul nu vede ,nici cand a lovit in 2oo4 un copil ,sa vedem poate a zis bercea ceva strict secret la mafia basescu cu flota,nana,pricop etc.mafia taceri sri,fosta securitate lucra la comanda lui basescu ,demisia nemernicii

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.