Marian Vasile rupe tăcerea după ce a fost „zburat” de la CJT....

Marian Vasile rupe tăcerea după ce a fost „zburat” de la CJT. Ce proiect important pentru Timiş spune că este în pericol de a pierde finanţarea europeană

1
DISTRIBUIȚI

cjt01_resize

Liberalul Marian Vasile face o primă dezvăluire după debarcarea sa din funcţia de vicepreşedinte la Consiliul Judeţean Timiş. Mai exact, liberalul acuză că şedinţa prin care a fost destituit a fost una incorectă, întrucât comisia de numărare nu ar fi avut cvorum, iar pentru a corecta acest neajuns s-a votat un nou punct pe ordinea de zi deja aprobată la debutul şedinţei.

Liberalul spune că va contesta în instanţă decizia CJT. Cât despre revenirea la conciliul județean, Vasile spune că „eu sunt optimist, pentru că uneori este bine să pierzi ceea ce ai ca să îţi dai seama ceea ce ai pierdut şi să apreciezi ce ai avut şi ceea ce ai putea avea. Cred că am produs rezultate concrete. Cred că din punct de vedere instituţional lucrurile la consiliul judeţean au luat-o în jos.


Aţi putea să faceţi câteva întrebări pe acolo să vedeţi care e starea de spirit a angajaţilor şi odată lucrurile dacă se întâmplă procedural şi efectiv produc rezultate”.

Liberalul a făcut şi o primă dezvăluire despre unul din marile proiecte ale judeţului „ Pentru acel centru intermodal de transport marfă de la Remetea Mare trebuie depusă cererea de finanţare până la sfârşitul lunii iunie. Comisia tehnico-economică pe care o conduceam eu trebuia să se întâlnească marţi pentru a vota proiectul tehnic. În aceste condiţii vreau să ştiu şi eu când se va face o nouă nominalizare de preşedinte de comisie, astfel încât lucrurile să se deruleze foarte repede şi cererea de finanţare să se depună până la sfârşitul lunii iunie”, a spus Marian Vasile.

Fostul vicepreşedinte a mai precizat că „eu cred că vor urma unele momente interesante, în care se va vedea că se renunţă la unele proiecte coordonate de mine şi cineva acolo va vedea că această schimbare nu este chiar în interesul comunităţii. Eu sper şi prin alegerile prezidenţiale din octombrie 2014 să se reconfigureze majorităţile. Până atunci se va vedea cum este fără mine şi până atunci cred că se reconfigurează scena politică şi voi reveni, ori atunci, ori mai repede”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.