Marius Craina, noul director al spitalului județean, a dezvăluit la PRESSALERT LIVE...

Marius Craina, noul director al spitalului județean, a dezvăluit la PRESSALERT LIVE ce proiect care a făcut istorie la Timisoara vrea să readucă la viață VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

marius craina 4

Noul manager al Spitalului Județean Timișoara a fost invitat în studioul HDV pentru emisiunea PRESSALERT LIVE din această seară.

Medicul ginecolog Marius Craina are și o explicație pentru faptul că a fost numit director al celui mai mare spital din vestul țării, deși nu face parte din niciun partid aflat la guvernare, și anume experiența profesională. “Reprezentanții ministerului au avut încredere în persoana mea, înseamnă că reprezint cineva în lumea medicală dacă partea politică a fost ținută pe planul secund atunci când am fost numit.


Totuși, eu reprezint și fac parte din guvernarea PSD, voi merge pe această guvernare”, a explicat Marius Craina.

Medicul a ținut să precizeze că își dorește ca pacienții care trec pragul Spitalului Județean Timișoara să fie corect și bine tratați, astfel încât să plece acasă mulțumiți. Marius Craina a precizat că are o datorie de a lupta pentru un proiect important pentru Timișoara, și anume redeschiderea Laboratorului de Fertilizare „in vitro” din cadrul Maternității “Bega”. În această clinică, în anul 1996, venea pe lume primul copil din România conceput în eprubetă, însă în urmă cu cinci ani, activitatea a fost oprită în urma unui ordin venit de la Ministerul Sănătății.

“Compartimentul a fost închis în mod brutal, a venit o hârtie prin care eram anunțați că nu sunt îndeplinite normele Uniunii Europene. Am făcut demersuri, dar nu am putut să-l redeschidem. Din calitatea de manager, sută la sută îmi propun să deschid compartimentul de fertilizare in vitro, este unul dintre obiectivele pentru care mă voi lupta până la capăt. Am datoria morală să mă lupt, tot ce depinde de mine voi face”, a declarat Marius Craina la PRESSALERT LIVE.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.