Mascații au rupt ușa cu berbecul când au intrat peste inspectorul școlar...

Mascații au rupt ușa cu berbecul când au intrat peste inspectorul școlar general adjunct care rezolva Bac-ul pe euro. Cum a încercat să scape de probe colega de dosar penal UPDATE Decizia instanței

0
DISTRIBUIȚI

descinderi la clonatorii de carduri05_resize

Anchetatorii au intrat, ieri, în forță în locuința unde a fost prins în flagrant  inspectorul general adjunct al Inspectoratului Școlar Județean Arad, Mihai Spânu, pe când i se livrau o parte din bani. Vă reamintim că profesorul a fost reținut fiind acuzat de trafic de influență pentru că a promis că va asigura nota 6 la bacalaureat elevilor care cotizau minim 300 de euro.


Profesoara Lavinia Biț a fost prinsă cu banii strânși asupra ei în timp ce îndrepta spre locuința unde Spânu ținea meditații și a ales să colaboreze cu procurorii. După ce au fost siguri că banii au ajuns la destinatar, anchetatorii au pătruns în forță pentru a se asigura că nu vor fi distruse probele. Mascații din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale Arad au rupt ușa cu berbecul, iar inspectorul general adjunct a fost prins cu toți banii și cu listele pe care erau trecute numele elevilor care urmau să fie ajutați. Când s-au dus la percheziție la inspectorul școlar Simona Crîsnic, aceasta a tras de timp, încercând să scape de probele care o acuzau. Aceasta a fost prinsă în baie cu mai multe bilețele rupte, pe acestea fiind trecute mai multe nume. Spânu urmează să fie prezentat, astăzi, cu propunere de arestare preventivă Tribunalului Arad.

UPDATE Magistrații arădeni au decis ca inspectorul general adjunct Mihai Spânu varămâne în arest la domiciliu.

Rămâi pe PRESSALERT.ro pentru a afla toate informațiile legate de acest caz.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.