Master INEDIT la Universitatea de Vest pentru cei care doresc să lucreze...

Master INEDIT la Universitatea de Vest pentru cei care doresc să lucreze în companiile multinaționale. Câte ore de practică vor face studenții

0
DISTRIBUIȚI

informatica economica

Mai multe șanse de a-și găsi un loc de muncă pentru studenții de la Facultatea de Economie și de Administrare a Afacerilor din cadrul Universității de Vest din Timișoara. Reprezentanții instituției de învățământ superior anunță că, începând din anul universitar următor, vor iniția un nou program masteral care-i ajută pe absolvenți să se angajeze mai ușor într-o companie multinațională.

Este vorba despre un master în Sisteme Informatice de Afaceri, oferit de UVT în colaborare cu o companie multinațională care își desfășoară activitatea și la Timișoara. Acest program masteral se va axa pe discipline orientate către SAP, un sistem informatic complex utilizat în gestiunea bazelor de date, fiind preferat mai ales de marile companii.

“Din moment ce pentru noi prioritar este viitorul studenților noștri, trebuie să facem față cerințelor pieței și să formăm și specialiști în SAP”, este de părere Ovidiu Megan, decanul Facultății de Economie și de Administrare a Afacerilor.


Pentru ca dascălii să știe ce să le predea studenților care se vor înscrie la acest master, aceștia vor petrece peste 1.500 de ore în cadrul companiei multinaționale partenere, astfel încât să-și poată actualiza și îmbunătăți abilitățile în SAP la cele mai noi standarde tehnologice.

Potrivit conducerii UVT, acest tip de colaborare care implică și reproiectarea curriculei este unică în România. “În mod cert, câștigătorii acestui program sunt studenții, care vor avea oportunitatea de a deveni experți SAP și vor avea șanse crescute de a-și găsi un loc de muncă bine plătit după absolvire. Parteneriatul va avea un impact major și asupra sectorului de afaceri local, care va putea recruta absolvenți bine pregătiți în domeniul SAP”, transmit reprezentanții Universității de Vest.

Studenții se pot înscrie la noul program masteral Business Information Systems (Sisteme Informatice de Afaceri) începând cu luna iulie a acestui an, la Universitatea de Vest din Timișoara, Facultatea de Economie și de Administrare a Afacerilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.