Măsură RADICALĂ anunţată de cei de la spitalul Athena după anchetarea fondatorului...

Măsură RADICALĂ anunţată de cei de la spitalul Athena după anchetarea fondatorului de către DIICOT pentru trafic cu ovule

0
DISTRIBUIȚI

athena 2

Anchetarea de către DIICOT a medicului Giatras Konstantinos, fondatorul şi patronul spitalului Athena din Timişoara, în dosarul traficului de ovule a determinat luarea unei măsuri radicale de către conducerea spitalului, care ar putea duce chiar la închiderea primului spital privat din vestul ţării. Preşedintele Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Timiş, Victor Dumitraşcu, a declarat pentru PRESSALERT.ro că „am fost înştiinţaţi de cei de la spitalul Athena că de la 1 iunie nu vor mai intra în relaţii contractuale cu CNAS.


Acum trebuie să vedem ce măsuri vom lua pentru a recupera diferenţa de bani cu care casa a fost păgubită în dosarul falselor decontări”. Până acum, CJAS Timiş a recuperat 172.805 lei din prejudiciul constatat de autorităţi şi mai are de luat de la spital încă 11.106 lei. Vă reamintim, că fostul director executiv  Dan Alexandru Szabo a fost acuzat de înșelăciune în formă continuată și instigare la fals în înscrisuri sub semnătură privată de asemenea în formă continuată şi arestat, fiind acuzat de procurori că „a indus în eroare CJAS Timiș  prezentând pentru decontare servicii medicale fictive și în acest scop a determinat mai mulți angajați ai spitalului să întocmească foi de observație clinică generală pe numele unor pacienți fictivi, în care se menționa prestarea unor servicii medicale fictive”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.