Micuții timișoreni cu care ne mândrim. Patru copii au câștigat cupa de...

Micuții timișoreni cu care ne mândrim. Patru copii au câștigat cupa de bronz la olimpiada internațională a jocurilor de gândire

0
DISTRIBUIȚI

montessori haus timisoara

Patru micuți care învață la o școală privată din Timișoara, cu vârste cuprinse între 9 și 11 ani, au obținut performanța de a se clasa pe locul al treilea la olimpiada internațională a jocurilor de gândire.


Evenimentul a avut loc în perioada 16 – 18 iunie, la Budapesta, iar la Olimpiada Internațională „Mind Lab 2014” au participat zeci de copii din opt țări din toate colțurile lumii, și anume Brazilia, Ungaria, Italia, Australia, Turcia, Panama și Marea Britanie.

Echipa care a adus cupa de bronz în orașul de pe Bega este formată din elevii Patrick Singer, Mateo Muraru, Delia Caraiman și Neo Papadopol. Prichindeii au fost antrenați de către profesoara de Mind Lab Adina Jaraba, de la Montessori Haus Timișoara. Este pentru prima dată când micuții de la școala timișoreană au reușit performanța de a se califica la olimpiada internațională a jocurilor de gândire.

Elevii timișoreni s-au “luptat” cu alți copii din întreaga lume în jocuri logice, de strategie, ce au ca scop dezvoltarea gândirii și abilităților emoționale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.