O BESTIE cu chip de om a violat o fetiță de nici...

O BESTIE cu chip de om a violat o fetiță de nici doi ani. Vezi pentru ce faptă gravă a mai fost condamnat

2
DISTRIBUIȚI

viol-1396431322

Caz șocant în județul Timiș prezentat de reprezentanții Direcției Județene de Asistență Socială și Protecția Copilului. O fetiță de doar un an și câteva luni a fost violată de fostul concubin al mamei sale, în acest an, într-o localitate din județul Timiș. Mai mult, mama fetiței s-a decis să sune la 112 doar în momentul în care a observat că sângerarea nu se mai oprește. Fetița a fost luată din sânul familiei, iar în acest moment se află într-un centru de plasament unde este evaluată psihologic.

“Fetița a împlinit doi ani în ziua în care am externat-o.


Individul, că om nu pot să-i spun, a mai suferit o condamnare de incest, din câte am auzit. Stau și mă întreb ce măsuri se pot lua împotriva acestor neoameni? Copilul, în acest moment, nu știe foarte multe la doi ani, dar amprenta emoțională din cauza acestui abuz rămâne în memoria ei. Psihologii spun că s-ar putea ca la 20 de ani, spre exemplu, să apară deviații de comportament. Nu e normal ca mama să nu pățească nimic, e bine mersi”, a explicat, astăzi, Emilia Milutinovici, directorul DGASPC Timiș.

Doar în acest an, la Telefonul Copilului au fost sesizate, în județul Timiș, cinci situații de abuzuri sexuale asupra minorilor. Numărul de telefon 0256 983 poate fi apelat de către orice persoană care dorește să facă o sesizare cu privire la situația unui copil abuzat, neglijat, aflat în situație de risc sau în dificultate.

2 COMENTARII

  1. Acesti parazitii ai societatii trebuie sa le taie madularul jos si castrat.asta este singura solutie.daca nu avem intre legi si pedeappsa capitala.k normal trebuiesc executatii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.