Moonlight Breakfast, concert în cadrul Street Delivery Timişoara. Ce artiști mai vin...

Moonlight Breakfast, concert în cadrul Street Delivery Timişoara. Ce artiști mai vin la festival VIDEO

1
DISTRIBUIȚI

moonlightbreakfast

Cea de-a 8-a ediţie a Festivalului Street Delivery, care va avea loc în perioada 13 – 15 iunie, la Timişoara, programează o serie de concerte şi seturi ale unor DJ, printre numele care vor susţine recitaluri fiind şi Moonlight Breakfast. Din 2013, cei patru membri ai trupei au ales să se mute în Viena, revenind în țară pentru diverse concerte.

Formația este apreciată pentru sound-ul bine conturat, un “retroelectro”, după cum îl descriu cei 4 membri. Moonlight Breakfast și-a obținut notorietatea și dincolo de granițele țării. Povestea lor a început odată cu concertul din deschiderea show-ului Jamiroquai de la Mamaia, din vara lui 2011. Tot în acel sezon trupa a participat la două festivaluri: Summer Well (Romania) și Spirit of Burgas (Bulgaria).


Moonlight Breakfast a mai deschis concertele Hurts, Parov Stelar, De Phazz, Macy Gray, Selah Sue, Waldek și Daddy G (Massive Attack).

Vocea distinctivă a solistei, Christie, precum și pachetul instrumental definesc muzica trupei, care e nu doar recognoscibilă, ci și apreciată de ascultători. Primul album al trupei, intitulat “Shout”, a fost lansat în cadrul unui concert cu peste 3.000 de spectatori, cifră impresionantă pentru o trupă debutantă. În 2013, o versiune digitală a albumului a fost lansată pe plan internațional, piese ca „Still”, „Shout”,”Play”,”Hello”,”No More”, “Hard Times”, “Champagne”, “Carry Me”, “Silent Disco”, “My Baby” fiind difuzate de posturi de radio din Europa. De altfel, SuperFly FM, un cunoscut post de radio din Austria, a inclus “Shout” în rândul celor mai bune albume ale anului.

Din CV-ul Moonlight Breakfast fac parte și participările la festivalurile internaționale Vienna International Dance Festival Impulstanz 2013 (Austria), United Islands Festival 2013 (Cehia) și Open Jazz Fest 2013 (Slovacia). Alături de ei, pe scena festivalului Street Delivery vor mai urca Maria Răducanu & Pedro Negrescu, Theorz of Mind, Blazzaj, Lights Out, JazzyBIT, Baba Dochia, Peregrinii, Bibanu, G Man, Ivilstrad, FDK, Tasteful indiecency şi Larrybwoy. Festivalul Street Delivery va avea parte şi de două after-party-uri care se vor desfăşura în Amplificat.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.