Nemulţumit de timişoreni, Robu îl acuză pe viitorul posibil viceprimar Herzog că...

Nemulţumit de timişoreni, Robu îl acuză pe viitorul posibil viceprimar Herzog că e filorus şi fanul lui Putin. Vezi ce apel a făcut şi cum a răspuns ţărănistul

7
DISTRIBUIȚI

robu nervosjpgPrimarul Nicolae Robu, start la atacuri, dis de dimineaţă. Dacă ieri seară ţinţa sa a fost şeful PSD Timişoara, Sorin Grindeanu, pe care l-a numit un „om de nimic”, în acestă dimineaţă edilul timişorean a postat pe Facebook un atac la adresa lui Bogdan Herzog ţărănistul care în lumina mişcărilor politice din ultimele zile va deveni viceprimar al Timişoarei, în locul lui Dan Diaconu.

„Asta merită Timişoara la 25 de ani de la Revoluţie, un viceprimar corespondent al postului de Radio Vocea Moscovei, un filorus declarat, un om care îl are drept idol pe Putin?”, se întreabă Robu. Primarul explică şi că “PSD, cu cârdășia fostului primar Ciuhandu, sub baghetă fraților Cristescu, a găsit drept candidat de Viceprimar al „noii majorități” din Consiliul Local Timișoara taman o persoană -BOGDAN HERZOG se numește- care funcționează (!!!) drept corespondent al postului de radio „Vocea Rusiei”, care proslăvește deschis Rusia de astăzi și-l are drept idol pe Vladimir Puțin, o persoană care, în același timp, critică cu osârdie Uniunea Europeană și pe liderii ei! Ceea ce mă îngrijorează pe mine nu este ce voi face eu că Primar în noile condiții -pt că voi face tot ce-am făcut și până acum, să fie clar: VOI SERVI TIMIȘOARA, ÎN DEPLINĂ LEGALITATE ȘI LOIAL 100% INTERESULUI PUBLIC!-, ci tăcerea pe care o văd la societatea civilă, cu extrem-extrem de puține excepții”.

Pe final, edilul face un apel care trădează nemulţumire vizavi de faptul că cetăţenii au rămas nepăsători faţă de noile mişcări de pe scena politică.


„Haideţi, dragi prieteni, ca măcar noi, comunitatea virtuală să ţinem steagul civismului sus. Distribuiţi acest mesaj pe scară cât mai largă!” Contactat telefonic de site-ul nostru, ţărănistul Herzog nu avea nici cea mai mică idee despre caracterizarea pe care edilul i-a făcut-o pe Facebook. Totuşi acesta a spus că nu doreşte să facă declaraţii sau comentarii decât mâine după şedinţa de plen de la CLT.

7 COMENTARII

  1. La 25 de ani de la Revolutie Timisoara merita „un rob” care vazandu-se primar isi inchipuie ca el le stie pe toate, ca un despot al unei noi „Palmyrii”, iar daca cineva indrazneste sa nu ii accepte toate toanele, este ori vandut, ori tampit. Continuati tot asa, d-le primar: tineti inchis pasajul Michelangelo, deoarece o circulatie mai intensa ar dauna palmierilor dvs. preaiubiti. Timisorenii vor beneficia de acest pasaj abia DUPA ce veti taia dvs. panglica de rigoare… desigur pana la primele ploi mai serioase, cand vor vedea ei pentru ce a fost si este tot haosul din oras. Oricum, oricand, ei au parte de pistele pentru biciclete, care se pare ca va obsedeaza: nimic mai benefic pentru „sanatatea” celor inconstienti decat respiratia intensificata de efortul pedalarii in aerul plin de noxele generate de traficul auto (pe cand o testare mai serioasa a celor continute in fumul negru emis de unele autovehicule RATT?). Interes public 100%, evident pentru binele acestora si al nostru, al tuturor.
    Mai rau decat cu palmierii este cu mestecenii: unii dintre acestia – probabil tanjind dupa taigaua Rusiei – plantati in primavara, s-au uscat si s-au uscat si dupa replantarea de la sfarsitul lui mai si inceputul lui iunie, nefiind ei plante specifice vegetatiei din oazele desertului, ca palmierii, desigur. Speram ca veti opri la atat, intelegand ca totusi natura vi se opune „planurilor de modernizare in forta” nu pentru ca ar fi „partizan Putin”, ci pentru ca aceasta are legile ei si ca pentru a avea succes, dvs. trebuie sa i le respectati, deoarece ea nu va putea fi speriata cu trimiterea la DNA. Altfel nu faceti decat sa risipiti banii oamenilor TIMISOAREI, pe care aveti pretentia ca ii „serviti”. Poate veti intelege ca in calitate de edil sunteti obligat sa tineti cont nu doar de ideile dvs. „marete” ci si de mici „amanunte”, cum ar fi anotimpurile anului, ceea ce v-ar ajuta sa realizati ca, de exemplu, o banala plantare a unor pomi trebuie facuta la timpul potrivit, iar daca unii nu se prind (pentru ca nu ii uda nimeni, desi sunt prevazuti cu costisitoare tuburi ingropate, personalul fiind probabil ocupat sa ude palmierii…) sa nu va incapatanati si sa ii replantati in afara sezonului: invatati sa aveti rabdare macar cu mestecenii (daca va este imposibil sa aveti si cu oamenii) si invatati ca aceasta replantare nu se poate face oricand, aidoma publicarii unei editii de carte „revazuta si adaugita”, cum e practica, uneori, in goana dupa onoruri academice…

  2. Este un adevar ca Herzog este filorus, ca este fan al lui Putin si ca este corespondent al postului Vocea Rusiei.
    Este trist ca acest om este membru al Consiliului Local si consider ca ar fi un dezastru sa fie viceprimar.
    Ca si om care lucrez de 16 ani in Primaria Timisoara va pot spune ca de la Revolutie incoace nu am avut un viceprimar mai competent si integru ca si Dan Diaconu. Indiferent de jocurile si culorile politice, pierderea lui Diaconu din functia de viceprimar este nu o pierdere a PNL ci o pierdere a comunitatii locale…si nu spun vorbe mari.

  3. De data asta Robu are dreptate. Cum sa avem un agent al Rusiei viceprimar in Timisoara? In Timisoara!!!!!!!

    Si daca privim lucrurile altfel. Cine este acest Herzog, si ce a facut el pana acum in Consiliu? De ce nu vedem un raport de activitate, un program, o viziune?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.