Nicolae Robu anunţă război total pentru că PSD pregăteşte schimbarea majorităţilor din...

Nicolae Robu anunţă război total pentru că PSD pregăteşte schimbarea majorităţilor din CL Timişoara şi CJ Timiş. De ce ameninţă cu „Procuratură, Poliția, DNA”

4
DISTRIBUIȚI

robu revolutionari01.jpg

PSD Timiş rămâne grija principală a primarului Nicolae Robu, care ,chiar plecat în Sinagpore, nu încetează să posteze mesaje războinice foştilor aliaţi din USL. Prin intermediul unui comunicat de presă şeful PNL Timiş a informat că din sursele sale PSD încearcă să facă alianţe în Consiliul Local Timişoara şi Consiliul Judeţean Timiş pentru schimbarea viceprimarului Dan Diaconu şi a vicepreşedintelui CJT Marian Vasile.

Un prim atac al adresa PSD se leagă de sediul de pe Tudor Vladimirescu şi sună astfel: „Știu că sunt incomod prin corectitudinea mea, prin intransigență mea, știu că există mari suferinti la unii că nu mai pot căpușă societățile Primăriei, că nu mai pot influența licitațiile, că nu mai pot pune mână pe terenuri, pe clădiri -că nu pot, spre exemplu, să cumpere o clădire care valorează peste 700 000 euro cu 100 000 euro, cum au vrut să facă și încă mai vor (e vorba, evident, de clădirea pr care a pus ochii PSD să-i fie sediu)”.


Robu mai scrie că „atrag atenția și PSD și celor tentați să se lase ademeniți de PSD că acapararea de către ei a funcției de Viceprimar în discuție ar conduce la pierderea totală a încrederii mele în ei și, pe cale de consecință, la luarea, imediată, de către mine -în interesul public!- a tuturor atribuțiilor semnificative ale viceprimarilor -ambilor!-, precum și a dreptului lor la semnătura pe tot ce e important. În plus, să nu-și închipuie cineva că o nouă majoritate îmi va impune mie lucruri incorecte! La orice tentativă de incorectitudine, Procuratură, Poliția, DNA-ul, etc. vor fi sesizate prompt chiar de către mine, cu plângere penală la nivel individual pt votanții de incorectitudini!” Pe final primarul atenţionează PP-DD să nu facă alianţe cu PSD. „ Cu PSD nu ne-a iesit bine nici PNL-ului, nici PDL-ului, nici PPDD-ului devenit decimat si, judecand lucrurile mai profund, nici PNTCD-ului. Nu ne-a ajuns?!”

4 COMENTARII

  1. Asa domn’ primar. Un pic mai incisiv, trebuie sa ne scapam de ciuma rosie. Au pacalit oamenii la alegerile astea cu minciunile lui viorel si a acolitilor dar asta nu inseamna ca trebuie sa ne lasam imbolnaviti de comunisti.

  2. pai nu voi PNL ati adus PSD-ul in Timis? asta a fost o mare greseala si dupa cum stiu greselile se platesc .asa ca astept sa va dati demisia din functia de PRIMAR .ati ,,defilat” peste tot cu PSD-ul la brat si ne spuneati ca ce bine va fi daca prostimea va va alege.chestia este ca vi-a pasat doar de voi ,sa puneti laba pe ciolan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.