Nicolae Robu la PRESSALERT LIVE: „La mine nu ţine. Cine munceşte şi...

Nicolae Robu la PRESSALERT LIVE: „La mine nu ţine. Cine munceşte şi produce rezultate, e bun, cine nu, poate să mă lingă toate ziua, că nu ţine”

5
DISTRIBUIȚI

nicolae robu 205

Primarul Nicolae Robu a oferit astăzi mai multe detalii vizavi de alocarea unei sume de 70.000 de lei noi, prin vot în CLT, până la finele anului pentru contractarea unui televiziuni care să transmită în direct plenurile consiliului, şedinţele de cartier şi zilele cartierelor.

Prezent în studioul HDV la emisiunea PRESSALERT LIVE, Robu a reluat argumentele de săptămâna trecută cu privire la transparenţă şi a spus că şi dacă plenurile nu vor fi urmărite în direct, acestea pot fi vizionate în reluare. Având în vedere că o singură televiziune din Timişoara îşi poate permite să transmită tot ceea ce cere primăria, Robu a negat că ar fi vorba de un contract cu dedicaţie şi a spus că pe celelalte două posturi TV care sunt regionale „nu le împiedică nimeni să îşi schimbe grila şi să sacrifice din spaţiul de emisiune o dată la lună acest interval de două ore.(…) Vreau ca lumea să vadă cu ce proiecte vin eu.


Lumea să vadă dacă nu sunt de interes pentru timişoreni. Timişorenii să vadă care proiecte sunt de interes şi ce atitudine au consilierii locali. Una este să faci o declaraţie pe care să o îmbraci cum te taie capul, una este să vorbeşti în conferinţe de presă şi alta este cum te manifeşti în spaţiul deciziilor”.

Primarul a promis în premieră că din numărul viitor le va face loc şi consilierilor locali în Monitorul Primăriei şi a dat asigurări că omniprezenţa sa în ziarul municipalităţii nu se datorează cultului personalităţii, ci faptului că „acolo sunt proiectele primăriei. Ele nu pot fi separate de primărie oricât ar vrea unii. Nicolae Robu îşi dedică de la 8 dimineaţa şi până la 12 noaptea timpul pentru acele proiecte. Poate să mă considere oricine un lăudăros, nu e nicio problemă. Cu atât pot să mă laud şi eu cu un bilanţ”. După ce şi-a înşiruit titlurile academice şi a spus din nou că trăieşte într-un apartament şi nu are vile ca alţii de teapa lui, Robu a insistat că deşi angajaţii primăriei ştiu ce îi place nu poate fi manipulat. „La mine nu ţine. Cine munceşte şi produce rezultate, e bun. Cine nu, poate să mă lingă toate ziua că nu ţine. Nu sunt omul care să promoveze non-valori”.

vvvvvvv

5 COMENTARII

  1. INFATUATUL acesta cu o privire si atitudine de scelerat ne face de rusine si ne face viata de zi cu zi un calvar, pana cand mai toleram un asa ARADEAN PROST?
    Cand o sa inteleaga ca tot ce se face in Timisoara nu este un merit deosebit pentru un Primar (normal) ci o obligatie a intregului angrenaj din administratie. Coboara cu picioarele pe pamant domnule primar, pentru ca nu mai este mult pana la viitoarele alegeri locale si cine crezi ca te mai voteaza?

    • o sa fie votat de fapte nu de vorbe,nu sunt deloc fanul lui dar se vede miscare de cand este primar si nu-mi este rusine cu astfel de primar,asteptam si alte investitii in acest oras,bafta tuturor!!!

    • Eu nu am fost la vot cand a iesit primar Robu… dar cu siguranta ma voi prezenta la urmatoarele alegeri si-l voi vota.

  2. Ca si locuitor al acestui oras sunt multumit de ceea ce vad. Asa ca domnul popescu ion, afirmatiile tale nu cantaresc nici macar 10% din cat crezi dumneata.

  3. dom Robu zice ca vrea sal linge…adica in cuuur adica in peewzda…adica omu ie bulangiu dial nost. uraaaaaaaaaaaaa
    dom temesorean si dom locuitor sigur ie bulangiii dial nosti. sa vine sa lio dem in rozeta de la gaura maro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.