Nicolae Robu sare din nou la gâtul fostului primar Ciuhandu. De ce...

Nicolae Robu sare din nou la gâtul fostului primar Ciuhandu. De ce consideră că acesta nu îşi merită pensia

1
DISTRIBUIȚI

CIUHANDU LA PRESSALERT LIVE01.JPG02_resize

Bucuria de a-l putea păstra pe viceprimarul Dan Diaconu în funcţie pare să nu fi fost deajuns ca mai marele gospodar al oraşului, Nicolae Robu, să devină un om iertător. Imediat după plenul de vineri, primarul a comentat pe marginea războiului pe care îl poartă mai nou, prin comunicate de presă, cu fostul edil-şef Gheorghe Ciuhandu.

„Pe mine mă doare foarte mult, acum nu mă mai doare, dar m-a durut foarte mult când am văzut că un om care are o anumită vârstă, şi care a ocupat scaunul de primar al Timişoarei atâta vreme, se descalifică, în loc să se bucure de o pensie care este poate prea mare, având în vedere că nu a făcut nimic vreme de 16 ani, şi ținând cont de averea pe care a acumulat-o.


El a fost artizanul acestor jocuri. A vrut să îl schimbe pe Dan Diaconu pentru a-l promova pe apropiatul lui, Bogdan Herzog”, a declarat Robu.

Odată cu vestea alianţei dintre PSD, PP-DD şi UpT, Robu transmitea, în mediul virtual, la mijlocul acestei săptămâni, că planul pentru noua majoritate din consiliul local și consiliul județean a fost pus la cale de TItu Bojin, Sorin Grindeanu, Gheorghe Ciuhandu și frații Cristescu.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.