Noapte lungă într-un pod magic. Unde și când petrec timișorenii alături de...

Noapte lungă într-un pod magic. Unde și când petrec timișorenii alături de britanicul Jozif VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

nightlong

Podul abandonat din fosta fabrică de baterii Dura va fi gazda unui nou eveniment pus la cale de echipa NightLong, unde amatorii de party vor avea ocazia să se distreze alături de ritmurile propuse de britanicul Iozif.

Invitatul special al evenimentului mixează din 1996 şi a devenit cunoscut în întreaga lume prin câteva release-uri celebre, inclusiv la Wolf + Lamb.


În ultimii ani, londonezul Jozif, şi-a întărit numele ca un artist cu un sound unic în muzica electronică. Departe de a fi un artist care doar înşiruie sunete care te fac să te mişti, piesele lui sunt unele dintre cele mai frumoase pe care vei avea ocazia să le asculţi, cu acorduri complexe de note, sunete emoţionante de pian acompaniate de synth-uri, toate legate în aranjamente muzicale care îţi fac inima să tresară şi parcă îţi încălzesc sufletul la ascultare.

În decursul ultimilor ani, tot mai multe nume sonore, de la Damian Lazarus la Andrew Weatherrall, de la Sasha la Giles Paterson s-au declarat îndrăgostiţi de muzica lui, iar vara trecută Jozif a fost prezent în clasamentele internaţionale cu piesa  „Twilight”, alături de vocalista Terri Walker. Alături de el, la petrecere va mixa Dargo şi Bogdan Lazăr, iar de elementele vizuale se va ocupa Whitepoint.

Evenimentul va avea loc în podul fostei fabrici de baterii Dura (Pestalozzi 22), sâmbătă 14 iunie, iar biletele de intrare costă 15 lei până la ora 01.00, şi 25 de lei după.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.