Număr RECORD de contestații depuse de elevii nemulțumiți, în urma rezultatelor de...

Număr RECORD de contestații depuse de elevii nemulțumiți, în urma rezultatelor de la Evaluarea Națională. La ce materie s-au depus cele mai multe

0
DISTRIBUIȚI

evaluarea nationala

Număr record ce contestații depuse de către elevii din județul Timiș, nemulțumiți fiind de notele obținute la probele scrise ale Evaluării Naționale.


Dacă anul trecut s-au înregistrat în jur de 150 de contestații, în acest an numărul contestațiilor s-a triplat. Cei mai mulți elevi au considerat că au obținut note prea mici la Limba și Literatura Română.

Aura Danielescu, inspectorul școlar general al județului Timiș, ne-a declarat că, în total, au fost depuse 440 de contestații. Dintre acestea, 342 sunt la Limba Română, 91 la Matematică și șapte la Limba Maternă. Elevii au aflat ce note au obținut la cel mai important examen din viața lor ieri, în jurul orei 15.00, când la toate avizierele școlilor din județul Timiș au fost afișate rezultatele. Absolvenții de clasa a VIII-a nemulțumiți au putut depune contestații tot ieri între orele 16.00 și 20.00, iar rezultatele finale vor fi afișate în data de 1 iulie.

În acest an, 61,20 % dintre elevii din județul Timiș care au susținut Evaluarea Națională au obținut note peste cinci.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.