O femeie a ajuns în stare gravă la spital, după ce ar...

O femeie a ajuns în stare gravă la spital, după ce ar fi fost mușcată de o viperă. Ce variantă au medicii

0
DISTRIBUIȚI

vipera ammodytes

O femeie de șaptezeci de ani a ajuns în stare gravă la spital, după ce ar fi fost mușcată de o viperă. Medicii nu sunt, însă, convinși că ar fi fost vorba de o mușcătură de viperă, dar nici nu exclud această variantă.


Conform site-ului newsar.ro, M.S., din oraşul Sebiş, se afla într-o zonă în care, în trecut, erau viile localnicilor, când a fost muşcată de şarpe. Imediat i s-a făcut rău şi, pentru că la spitalul din Sebiş nu exista vaccin anti-viperin, a fost trimisă la Ineu.

Potrivit informaţiilor obținute de portalul arădean, la spitalul din Ineu i s-a administrat o doză de vaccin, iar pacienta a fost trimisă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, unde a fost internată în secţia de Anestezie Terapie Intensivă. „E greu de spus dacă a fost, sau nu, vorba despre o viperă. E clar că femeia a avut o reacţie anafilactică, dar muşcătura şi felul în care a evoluat zona afectată de aceasta este discutabilă. Se ştie cât de gravă este muşcătura de viperă şi ce leziuni provoacă, dar în acest caz nu pare a fi vorba despre aşa ceva. Există o urmă, dar e greu de spus ce anume a provocat-o. „Femeia nu mai este pe secţia de ATI, se simte bine şi urmează să fie externată”, a declarat dr. Adrian Weiner, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic de Urgenţă Arad, pentru sursa citată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.