O fetiță care a mers la scăldat a dispărut sub ape și...

O fetiță care a mers la scăldat a dispărut sub ape și nu a mai fost găsită. Cum s-a petrecut tragedia UPDATE Fetița a fost găsită de echipajele ISU Banat

1
DISTRIBUIȚI

cautari bega

O fetiță de numai 10 ani a murit înecată într-un pârâu de la marginea localității Sinersig. Fata a plecat cu încă doi băieți să facă o baie, dar a dispărut sub apă. Incidentul s-a petrecut luni după-amiază, când copila, împreună cu doi prieteni în vârstă de nouă ani, au mers să se scalde într-o baltă de la marginea satului Sinersig, localitate aflată în apropiere de Buziaș, la 60 de kilometri de Timișoara.

Fetița a intrat în apă însă nu a mai ieșit.


Cei doi băieți au intrat în panică, iar unul dintre ai a fugit după ajutor. La fața locului se află un echipaj al ISU Banat care încearcă să o găsească pe fată. „Fata a plecat să se scalde cu încă doi prieteni. A intrat la fund și nu a mai apărut. Unul dintre băieți a plecat după ajutor și s-a dat alarma. Colegii încă o caută”, a informat ISU Banat.

UPDATE Trupul copilei a fost găsit de echipele de căutare. „Fetița a fost găsită acum câteva minute de scafandri aflați la fața locului”, au transmis reprezentanții ISU Banat.

Foto: arhivă

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.