O prostituată din vestul țării, capul unei rețele de proxeneți care acționa...

O prostituată din vestul țării, capul unei rețele de proxeneți care acționa în Franța. Ce au descoperit anchetatorii în casa femeii

2
DISTRIBUIȚI

prostituata

O grupare infracţională organizată specializată în proxenetism a fost destructurată, luni, de ofiţerii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Arad, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, în baza unei comisii rogatorii internaţionale a autorităţilor judiciare din Franţa, scrie portalul arădean newsar.ro.


Autoritățile din Franța au identificat cinci prostituate din județul  Arad, care practicau prostituţia în folosul grupării, iar ca urmare a acestor informații polițiștii arădeni au efectuat o percheziţie domiciliară în localitatea Sânmartin, la casa prostituatei care coordona rețeaua.

În urma percheziției, au fost ridicate în vederea cercetărilor mai multe înscrisuri care constituie mijloace materiale de probă. De asemenea, a mai fost indisponibilizat în vederea instituirii măsurii asiguratorie a sechestrului, un autoturism de lux, marca Audi A8 S Line Quattro, achiziţionat de unul din membrii grupării, în valoare de aproximativ 25.000 de euro. „ Activităţile desfăşurate în cauză, au stabilit că liderul grupului, o arădeancă în vârstă de 45 de ani, pusă sub urmărire penală în Franţa, ar fi primit sume importante de bani de la mai multe prostituate, bani pe care ulterior i-ar fi transmis prin organisme de transfer bancar, familiei  din localitatea Sânmartin”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad pentru sursa menționată.

2 COMENTARII

  1. deja sunt depasite povestile astea bombastice cu traficul de persoane. suntem in secolul XXI intr-o era a informatiei… nimeni nu poate sa zica ca este o „victima”..curvele sau putorile ordinare – ca de munca nu or sa fie bune toata viata – merg sa se imbogateasca fara munca…pe vremea raposatului incriminarea penala „mod de viata parazitar” era sfanta….

  2. De acord cu tine Stefan…..m-am saturat sa aud de trafic de persoane….defapt totul e cu acordul lor…dar se obtin fonduri mari pt combaterea acestei chestii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.