O tânără a fost lovită pe trecere de un șofer de 72...

O tânără a fost lovită pe trecere de un șofer de 72 de ani. În ce stare este victima

1
DISTRIBUIȚI

Politiarutiera-amendaO tânără  de 20 de ani a fost accidentată de un autoturism în timp ce traversa carosabilul pe trecerea de pietoni, pe strada 16 Decembrie 1989 din Timișoara.


Incidentul s-a petrecut ieri, iar poliţiştii au constatat că la volanul autoturismului se afla un bărbat de 72 de ani. În urma accidentului, tânăra de 20 de ani, din Timişoara, care era angajată în traversarea carosabilului prin loc marcat şi semnalizat corespunzător, a suferit, din fericire, răni uşoare. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

1 COMENTARIU

  1. in special batrinii dar si femeile la volan sint un reeal pericol in trafic,daca in cazul primilor ar trebuii sa se faca ceva teste medicale si teste de conducere!!in ce-l de-al doilea caz ar trebuii ca in legeea circulatiei sa se adauge anumite criterii prt acodarea permusului,iar tinerii ce nu au implinit 21 anii ar trebui sa nu mai aiba dreptul sa faca examenul auto,fiindca pina la acea virsta majoritatea sint,,idiotii”se cred zmeii,sa se faca precum in america najoratul la 21 anii!!!!si poate asa nu vor mai fii atitea accidente!!!
    si in privinta Ambulantei trebuie ca legile sa fie cit mai aspre,ptr neacorrdfarea prioritatii ei sa se ajunga pina la a fii inchis cel ce nu acorda prioritate pina la 6 lunii cu inchisoareea!!!!si poate atuncii ceilaltii vor avea alta atitudine fata de serviciile medicale in trafic!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.