Pâine și circ în lupta pentru ciolan

Pâine și circ în lupta pentru ciolan

1
DISTRIBUIȚI

vali silaghi 09

Am spus-o și-am s-o mai spun: suntem o țară fără conducători. Politicienii din țara asta se joacă de-a puterea de când îi știu. Nimeni nu administrează, de la președinte și premier până la primar și președinte de consiliu județean. Precum la centru, așa și în teritoriu. Și dacă mai e câte un consilier (local, județean) sau vreun parlamentar care chiar vrea să facă ceva, n-are nicio șansă.


Nu se vede pădurea din cauza uscăturilor, iar ultimele evenimente din Consiliul Local Timișoara și Consiliul Județean Timiș sunt doar cel mai recent exemplu.

Dar majorității nu-i pasă, mult prea mulți oameni sunt indiferenți, iar „lor” le convine asta. Le convine că vin la urne doar 20% dintre cetățenii cu drept de vot, le convine că nu ne pasă. Nu ne-a păsat în 2012, așa că primim circul pe care-l merităm. Nu ne-a pasat prea tare nici la ultimele două mandate ale fostului primar, dar așa cum e cu dorința de schimbare, așa și cu puterea obișnuinței. Amândouă ascund pericole și sunt șanse mari ca neajunsurile să cântărească mai greu decât avantajele.

Meniul zilei, în fiecare zi, e format din pâine și circ, iar aleșii noștri aleg să lupte pentru ciolan. Politica românească este o glumă proastă, de la stânga la dreapta și-napoi. Iar administrația e sublimă.

1 COMENTARIU

  1. Politica creaza lucuri de munca pt HOȚi. Din cauza asta lupta pe viata si pe moarte pt a prinde un loc. Vezi: uioreanu,rușine!anu,găinaru,…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.