Patru MORȚI, dintre care doi copii, într-o tragedie rutieră la Topolovățu Mare...

Patru MORȚI, dintre care doi copii, într-o tragedie rutieră la Topolovățu Mare UPDATE Cauza accidentului GALERIE FOTO şi VIDEO

3
DISTRIBUIȚI

accident topolovat 8

Tragedie, astăzi, pe DN6, în Topolovățu Mare, unde un Volkswagen s-a lovit de un TIR, după ce a derapat. „Mergeam spre Deva, dinspre Timișoara, și la un moment dat am văzut că o mașină neagră a derapat și vine cu laterala spre mine. Am frânat, dar nu am mai avut ce să fac, ne-am ciocnit”, a declarat șoferul TIR-ului.

În urma impactului violent, produs în jurul orei 16.30, Volkswagen-ul a fost proiectat în afara drumului. Mașina era condusă de o femeie, iar din nefericire nici ea, nici o a doua femeie aflată în dreapta sa și nici cei doi copii aflați pe bancheta din spate nu au supraviețuit.

În urma impactului a fost acroșat un alt Volkswagen, dar, din fericire, nu au fost victime și în această mașină. A fost nevoie de o echipă de descarcerare de la ISU Banat pentru a scoate victimele dintre fiarele contorsionate.

Circulația pe DN 6 este blocată. Șoferii TIR-ului și al mașinii mai puțin afectate au fost testați și aveau alcoolemie zero.

UPDATE Femeia care conducea, în vârstă de 32 de ani, din Timișoara, a intrat în depășirea a două mașini, iar când a vrut să revină pe sensul de mers inițial a derapat din cauza suprafeței umede și a intrat, cu partea stângă a mașinii în TIR.


Cadavrele, care inițial au fost întinse pe carosabil, au fost ridicate de medici, pompierii au curățat șoseaua de resturile mașinilor implicate în accident, iar traficul a fost reluat după o oră și jumătate de la producerea accidentului. Tot din cauza carosabilului umed, un alt accident s-a produs pe același traseu, între Timișoara și Lugoj, în apropriere de Belinț.

3 COMENTARII

  1. Eu cred ca a derapat,am fost prin zona mai devreme si era polei si pe margine zapada.O cretina care se apuca de depasiri la mustata cu copii in masina.Astea sant periculoase si la cratita ,si-a omorat si nepoata idioata dracu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.