Percheziții la o REȚEA de traficanți de STEROIZI din Timiș. Ce efecte...

Percheziții la o REȚEA de traficanți de STEROIZI din Timiș. Ce efecte aveau substanțele asupra culturiștilor și la ce valoare se ridică prejudiciul adus statului

2
DISTRIBUIȚI

politia generice mascati descinderi 07_resizePatru locuinţe din Timişoara şi Dumbrăviţa  sunt percheziţionate  în această dimineață de polițiștii din cadrul Direcţiei de Investigare a Fraudelor din I.G.P.R sprijiţi de mascaţii de la SAS Timiş.


Anchetatorii desfăşoară 26 percheziţii pe raza municipiului Bucureşti şi judeţelor Argeş, Călăraşi, Iaşi, Sălaj, Bihor şi Timiş, la domiciliile mai multor persoane, în locuri de producţie şi depozitare a substanţelor interzise. Concret, aceștia fabricau și vindeau steroizi – substanțe care creșteau masa musculară a practicanților de culturism, însă aveau și efecte secundare severe, arată anchetatorii.

”Acţiunea vizează trei grupări infracţionale implicate în producţia, depozitarea şi comercializarea ilegală în România şi în alte state comunitare de produse medicamentoase interzise”, au informat reprezentanții I.G.P.R.. Acţiunea se desfăşoară sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti. În cauză, sunt efectuate cercetări faţă de 22 de persoane, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, falsificarea sau substituirea de alimente ori alte produse, în formă continuată, evaziune fiscală şi comercializarea de produse alterate în formă continuată. Prejudiciul cauzat bugetului de stat estimat până în prezent depăşeşte 1.000.000 de lei.

2 COMENTARII

  1. De ce nu scrieti domnule Bota unde au loc aceste descinderi???? Cumva din cauza ca cel cu sala din Dumbravita este consilier Psd si mai mult are si niste mici afaceri cu primaria Dumbravita unde are el si inca cativa exclusivitate pe banii publici???? Imi pare tare rau daca nu ai aflat asta inca… sau poate nu te-a interesat..

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.