PERICOL O fetiță de șase ani a ajuns la spital, după ce...

PERICOL O fetiță de șase ani a ajuns la spital, după ce a fost lovită în cap de o bucată de lemn. Ce teorie ȘOCANTĂ au martorii

2
DISTRIBUIȚI

IMAG0479-1024x612O fetiță de șase ani a ajuns la spital cu un traumatism cranio-cerebral, după ce a fost lovită de o bucată de lemn în timp ce se juca sub funicularul din centrul orașului Reșița. O bucată de lemn, de aproximativ o jumătate de metru, s-a desprins din funicular și a căzut chiar pe capul micuței. Spre norocul ei, întâmplarea, care se putea transforma într-o adevărată tragedie, a făcut ca în apropiere să fie un copac, care a atenuat din impactul bucății de lemn, care a atins mai multe crengi înainte de a lovi copila.

Ipoteza șocantă lansată de unii dintre martorii incidentului, pentru portalul www.expressdebanat.ro, este că ar fi văzut alergând pe funicular mai mulți copii și că este posibil ca unul dintre ei să fi aruncat scândura, fără să își dea seama că ar putea accidenta pe cineva.

,,Copilul meu era lângă mine în momentul în care a fost lovit de bucata de lemn. M-am speriat foarte tare atunci când mi-am văzut fata la pământ.


I s-au învinețit buzele și și-a pierdut cunoștința. Nu am știut ce să fac, m-am panicat și atunci am stropit-o cu puțină apă și a dat semne că și-ar reveni. Nu știu cum a fost posibil să se întâmple așa ceva, dar o vecină mi-a povestit că puțin mai devreme au alergat doi copii pe funicular”, a declarat mama fetiței pentru expressdebanat.ro.

Starea micuței este stabilă, ea fiind transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a spitalului din Reșița, unde vor fi efectuate investigații radiologice suplimentare. Diagnosticul stabilit este de traumatism cranio-cerebral închis, conform medicilor care au declarat, pentru sursa citată, că fetița este acum în afara oricărui pericol.

Sursa foto: expressdebanat.ro

2 COMENTARII

  1. Bota, pe zi ce trece transformi ziarul intr-un rahat de ziar tabloid, cu titluri bombastice si cu continut banal. Chiar crezi ca asta e o solutie?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.