PERICOL Un motociclist beat, fără permis de conducere, lovit de o șoferiță...

PERICOL Un motociclist beat, fără permis de conducere, lovit de o șoferiță care nu avea nici ea carnet. Ce au descoperit polițiștii în privința vehiculelor

0
DISTRIBUIȚI

alcooltest politia rutiera

Pericol public. Astfel ar putea fi caracterizate cele două personaje implicate, astăzi, într-un accident rutier. Un motociclist de 24 de ani a fost accidentat de o șoferiță, în apropierea localității Uliuc.


Ce au descoperit polițiștii sosiți la fața locului este de-a dreptul incredibil. Nici șoferița, nici motociclistul nu aveau permis de conducere și vehiculele pe care le conduceau nu erau înmatriculate.

Femeia aflată la volan a acroșat motociclistul care conducea regulamentar din sens opus și care s-a ales cu răni ușoare în urma impactului. Polițiștii de la rutieră au constatat că femeia nu deținea permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule și că circulația auto provizorie a automobilului expirase încă de la finele lunii trecute. Nu mică le-a fost mirarea când au aflat că nici tânărul motociclist nu deținea carnet auto, iar vehiculul pe care îl conducea nu era înmatriculat. Mai mult, oamenii legii au observat că acesta emana vapori de alcool și l-au testat cu aparatul etilotest. Polițiștii au stabilit că acesta avea 0,33 mg/l alcool pur în aerul expirat și l-au condus la spital pentru a efectua probe biologice.

Atât motociclistul, cât și șoferița, s-au ales cu dosar penal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.