Petrecere la înălţime cu geniul muzicii vesele, germanul SIS. Unde va avea...

Petrecere la înălţime cu geniul muzicii vesele, germanul SIS. Unde va avea loc evenimentul VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

sis3

Amatorii de muzici electronice vor avea parte sâmbătă 7 iunie, la ora 23, de o petrecere specială la-nălţime, al cărei invitat special este cel care a fost numit de specialişti „geniul muzicii vesele şi al ritmurilor pline de viaţă“, SIS, germanul care a pus bazele cunoscutei case de discuri Cocolino Records.
Pe numele adevărat Burak Sar, SIS s-a născut în 1980 în Michelstadt, un oraş din sudul Germaniei şi încă din copilărie a fost atras de instrumente muzicale inedite, pasiunea muzicală născându-se graţie tatălui său care a fost muzician într-o trupă turcească. SIS a pus bazele unei trupe rock şi a devenit tobar, dar după ce a cumpărat două pick-up-uri Technics 1210s a devenit cucerit de muzica electronică. Pe lângă activitatea sa ca DJ, SIS a devenit şi producător, primul său succes internaţional fiind La Garua/Orgsa.

După ce a avut parte de un succes deosebit cu piesa Nesrib, a scos Trompeta, una din cele mai cunoscute melodii ale verii din 2008 pe ringurile de dans din întreaga lume.


De-a lungul anilor a fost declarat producătorul anului de către revista Groove Magazine şi a editat albumele Dejame (2011) şi Confidance (2013).
Printre altele, SIS este fondatorul casei de discuri Cocolino şi rezident în Watergate (Berlin). De-a lungul anilor SIS a avut parte de câteva petreceri memorabile în oraşul nostru, cea mai recentă dintre ele desfăşurându-se la sfârşitul anului trecut în Zambara. Alături de el, pe afiş se află şi Nusha, principala protagonistă din spatele aşa numitei muzici româneşti underground . Născută in Medgidia ( Constanţa) aceasta a intrat în circuitul cluburilor din Bucureşti în 2007 şi şi-a făcut un nume puternic ca DJ. Alături de ei va mixa şi timişoreanul Punu. Evenimentul numit Electric Altitude se va desfăşura pe rooftop-ul Bega Shopping Center. Accesul persoanelor sub 18 ani este strict interzis, iar biletele costă 20 lei până la miezul nopţii şi 30 lei după.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.