Petrică Folică, dat afară din PP-DD, este aşteptat în PNL cu braţele...

Petrică Folică, dat afară din PP-DD, este aşteptat în PNL cu braţele deschise. Cum l-a lăudat primarul Robu şi de ce viceprimarul Diaconu e sigur că nu va fi înlocuit în CLT

1
DISTRIBUIȚI

petrica folica ppdd

Şeful PNL Timiş, Nicolae Robu, şi preşedintele PNL Timişoara, Dan Diaconu, l-au ridicat astăzi în slăvi pe fostul consilier local PP-DD Petrică Folică.

După ce şi-a expus din nou bucuria de a fi scăpat din mâinile maşinăriei „te termin”, condusă de PSD, care a vrut să îl schimbe de pe funcţia de viceprimar, Diaconu a spus că „dincolo din privirile în podea trebuie să îl remarc pe Petrică Folică, care chiar a avut o atitudine matură și morală din toate punctele de vedere.


Ceea ce i se întâmplă lui acuma nu cred că e normal și în măsura în care putem să îl sprijinim”.

Imediat, Robu a lămurit că Folică este binevenit în PNL oricând doreşte. „Avem toate motivele să o facem, pentru că un om care arată coloană vertebrală înaltă şi conştiință publică în momente cheie trebuie valorificat, şi nu marginalizat. Eu nu pot să uit că acelaşi om a salvat municipalitatea Timișoarei de la o situație care ar fi fost extrem de critică, de a nu cumpăra PSD acea clădire la un preț care se vedea de cu ochiul liber că nu era corect. Domnul Folică s-a interesat şi mi-a atras mie atenția”.

Diaconu a mai precizat că în opinia sa Folică ar trebui totuşi să îşi continue cariera politică în PP-DD partid din care în viziunea sa nu ar fi fost exclus dat fiind faptul că biroul judeţean şi conducerea partidului sunt în regim de interimat după plecarea fostului deputat Adrian Diaconu la PP-DD. Diaconu a dat asigurări că Folică nu va fi înlocuit repede în CLT.

1 COMENTARIU

  1. Il cunosc pe baiatul asta…foarte bine. Este prea corect si imposibil de corupt, inca de pe vremea cand incercau „mai marii” judetului sa-l „convinga” sa nu vada ceea ce incercau ei sa treaca ilegal prin vama aeroportului „Traian Vuia”. Nu o sa reuseasca nimeni sa-l faca sa voteze impotriva constiintei lui…si asta nu le place „scarbelor si zdrentelor” din politica romaneasca !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.