Petrică Folică susţine că e încă membru PP-DD: „Sunt curtat de toate...

Petrică Folică susţine că e încă membru PP-DD: „Sunt curtat de toate partidele, la notorietatea pe care o am”. Ce spune despre posibilitatea de a se înscrie în UNPR

1
DISTRIBUIȚI

petrica folica ppdd

Consilierul local Petrică Folică nu se dă bătut. Acesta a fost exclus din PP-DD Timiș, după ce a încălcat pactul cu PSD și a părăsit ședința de plen, în care alianța formată din PSD, PP-DD și UpT dorea schimbarea viceprimarului Dan Diaconu, cu Bogdan Herzog, ajutându-l pe liberal să rămână în funcţie. Practic PSD-iştii au ratat cu un singur vot şansa de a-l schimba pe liberal. Ca urmare, Folică a fost exclus din PP-DD la câteva ore de la plen. Acesta susţine, însă, că decizia este incorectă şi că, deşi există acceptul organizaţiei municipale şi judeţene, pentru ca decizia să fie definitivă e nevoie de acceptul Biroului Naţional de Conducere.


Folică spune că excluderea sa a fost injustă şi că aşteaptă decizia de la Bucureşti pentru a vedea dacă îşi va continua cariera politică la PP-DD Timiş. Între timp, acesta susţine că „sunt curtat de toate partidele la notorietatea pe care o am”.

Folică nu a dat nume, dar a spus că, în afară de PSD, a primit mesaje pe telefonul mobil de la toate partidele locale. Şi totuşi, el se consideră încă membru PP-DD şi consilier local, drept pentru care spune că, dacă următorul plen al CLT, va avea loc înainte de reuniunea Biroului Naţional de Conducere de la Bucureşti, va participa la şedinţa de consiliu local pentru a reprezenta interesele cetăţenilor Timişoarei. Consilierul susține că, indiferent de decizia care se va lua de la nivel central şi de alegerea pe care o va face de a rămâne sau nu în politică, este bucuros să vadă că cetăţenii îşi doresc o schimbare şi că acţiunile sale au fost apreciate. Întrebat dacă doreşte să îl urmeze pe fostul şef Adrian Diaconu şi să intre şi el în UNPR, Folică a spus că încă nu a luat în calcul această variantă.

.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.