Poliţia Locală Timişoara își înnoiește parcul auto. Câte maşini va cumpăra şi...

Poliţia Locală Timişoara își înnoiește parcul auto. Câte maşini va cumpăra şi câţi bani va primi de la bugetul local

3
DISTRIBUIȚI

masina politia locala timisoara

După ce edilul şef al Timişoarei Nicolae Robu s-a arătat de mai multe ori nemulţumit cu privire la faptul că Poliţia Locală nu este atât de eficientă precum şi-ar dori el, conducerea instituţiei face un nou pas pentru a intra în graţiile liberalului.

Pe ordinea de zi a următoarei ședință a consiliului local, de joi, se află un proiect care anunţă că „se aprobă participarea Direcţiei Poliţiei Locale Timişoara la «Programul de Stimulare a Înnoirii Parcului Auto Naţional 2014», în vederea achiziţionării 1 (unui) autovehicul nou pentru parcul auto propriu”. Practic, pentru a cumpăra un nou vechiul poliţia locală va primi 6.500 de lei prin program şi 76.300 lei (inclusiv TVA) de la bugetul local.


Acesta ar fi cel de-al treilea vehicul pe care instituția îl va cumpăra cu ajutorul acestui program.

În referatul proiectului se arată că „în prezent, Parcul auto al Direcţiei Poliţiei Locale Timişoara este format din 7 autovehicule, marca Peugeot 207 și 1 autoturism Mercedes Vito (transmise în administrarea Direcției Poliției Locale Timișoara prin HCLMT nr.88/26.02.2013), dintr-un microbus, marca Ford Transit 115 CL și 1 autoturism Renault Trafic 2.5 D (transmise, cu titlu gratuit, în proprietatea Direcției Poliției Locale, prin HCLMT nr.100/11.03.2014) şi dintr-un autoturism Daewoo JF696 Nubira II (transmis înadministrarea D.P.L.T. prin HCLMT nr. 441/20.12.2010). Prin H.C.L. nr.193/15.04.2014, Consiliul Local al Municipiului Timișoara aprobă casarea și predarea autovehiculelor uzate (autoturismele Renault Trafic 2.5 D și Daewoo JF696 Nubira II) și participarea în cadrul Programului de Stimulare a Înnoirii Parcului Auto Naţional (P.S.I.P.A.N.)-2014 în vederea achiziționării a 2 (două) autovehicule noi”. Pentru cele două autovehicule menționate mai sus au fost deja aprobaţi de la bugetul local 128.340 lei.

3 COMENTARII

  1. gardienii publici nu merita nimic sunt niste analfabeti,badarani care se cred politisti,dar ei sunt vai steaua lor.DOMNULE COJAN aveti grija ca aveti subordonati bagati in grupari infractionale organele abilitate sa-i monitorizeze si sa-i traga la raspundere.Acesti politisti locali sunt din MEHEDINTI sunt doi frati,mai mult e treaba justitiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.